Νταμπλούχες στις καρδιές μας!

Από paok24.com: Η αυλαία στο πρωτάθλημα χάντμπολ γυναικών πέφτει με άδοξο τρόπο, με τον Δικέφαλο να διατηρήσει τα σκήπτρα, σε μία αγωνιστική περίοδο όμως που το ζητούμενο δεν θα έπρεπε να είναι οι νικητές.
Πηγή: paok24.com
Νταμπλούχες στις καρδιές μας!

Το ΔΣ της ΟΧΕ με 14 υπέρ και 1 κατά (από τον ΠΑΟΚ) ψήφους, αποφάσισε την οριστική διακοπή της σεζόν στη Handball Premier των ανδρών και στην Α1 χάντμπολ των γυναικών με την ανάδειξη πρωταθλητών τις ομάδες που προπορεύονταν στη βαθμολογία τη στιγμή που η αγωνιστική δράση «πάγωσε» εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο Δικέφαλος μέχρι την τελευταία στιγμή έμεινε πιστός στη θέση που εξέφρασε εδώ και λίγες εβδομάδες, δηλαδή την διακοπή της σεζόν χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητών, σε μία αγωνιστική χρονιά που ήταν αδύνατο να ολοκληρωθεί εντός γηπέδων και επομένως οποιοσδήποτε τίτλος δεν θα είχε την αίγλη του παρελθόντος, αλλά και φυσικά δεν ήταν το ζητούμενο για κανέναν σε μία τέτοια περίοδο που διανύουμε.

Ωστόσο, όπως ήρθαν τα πράγματα, ο τίτλος της πρωταθλήτριας στην Α1 χάντμπολ γυναικών καταλήγει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διατηρεί τα σκήπτρα του νταμπλούχου.

Και μόνο φυσικά η θέση των «ασπρόμαυρων» να «θυσιάσουν» έναν τίτλο που είχαν στο... τσεπάκι τους, αφού η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη ήταν ανίκητη τη φετινή σεζόν, τα λέει όλα για την στάση ηθικής που διατήρησε ο σύλλογος όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...