Οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι

Από sfina.gr: Παράλληλα με το θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, το τελευταίο χρονικό διάστημα οι επαφές για παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα σε καίριες θέσεις εν όψει της νέας σεζόν.
Πηγή: sfina.gr
Οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι

Πρακτικά το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην απόκτηση ενός παίκτη που θα έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι για να ενισχυθεί η μεσαία γραμμή της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ έχουν προταθεί παίκτες από χώρες της κεντρικής Ευρώπης, έχει καταρτιστεί μία λίστα με τους ενδιαφερόμενους και αυτό που απομένει να γίνει, είναι όταν έρθει ο νέος αθλητικός διευθυντής, σε συνεργασία με τον προπονητή και τον Γιώργο Σαββίδη που θα έχει την γενική εποπτεία στις μεταγραφές.

Ηδη στην σχετική λίστα, έχουν προκριθεί δύο περιπτώσεις παικτών, σε νεαρή ηλικία (δεν ξεπερνούν τα 22) που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται και παράλληλα έχουν μεταπωλητική αξία. Η στόχευση γίνεται σε παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν με νορμάλ οικονομικά δεδομένα και με συμβόλαια που θα είναι προσαρμοσμένα στο νέα δεδομένα που δημιουργεί ο ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν.

Παράλληλα στον Δικέφαλο «τρέχουν» και το θέμα του αριστερού μπακ. Και εδώ, υπάρχει μία λίστα με τρείς συγκεκριμένους παίκτες οι οποίοι έχουν προκριθεί, οι περιπτώσεις τους κρίνονται βατές οικονομικά, έχουν πολύ καλά στοιχεία και ένας εξ΄ αυτών που θα επιλεγεί, θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στην συγκεκριμένη θέση.

Όλα αυτά γίνονται, γιατί πάντα είναι ανοιχτό το θέμα του Γιαννούλη. Εφόσον έρθει δελεαστική πρόταση για τον άσο του ΠΑΟΚ, την οποία θα συζητήσει σοβαρά η ΠΑΕ, αυτονόητο είναι πως πρέπει να υπάρχει και ισχυρή εναλλακτική λύση.

Ειδικά σε αυτές τις δύο θέσεις (στην μεσαία γραμμή δηλαδή και στο αριστερό άκρο της άμυνας), κρίνεται επιβεβλημένη η ενίσχυση και πάνω σε αυτό το πλάνο θα δουλέψει ο νέος αθλητικός διευθυντής, ο οποίος θα κληθεί να αναλάβει και το κύριο βάρος των διαπραγματεύσεων με τους παίκτες και τις ομάδες στις οποίες ανήκουν.

Εάν βεβαίως δεν έρθει μία ικανοποιητική πρόταση για τον Γιαννούλη, τότε τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν. Όμως στην Τούμπα, θέλουν να έχουν ισχυρές εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να προχωρήσουν στις διαδικασίες για την ενίσχυση της ομάδας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...