Η φωτογραφία με τον Μέσι και ο εκνευρισμός του Ρονάλντο»

Από sdna.gr: Αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος ανέσυρε στο μυαλό του μια ιστορία από το gala της FIFA το 2012, όταν κατέκτησε το βραβείο Πούσκας για το καλύτερο γκολ εκείνης της χρονιάς, με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Πηγή: sdna.gr
Η φωτογραφία με τον Μέσι και ο εκνευρισμός του Ρονάλντο»

Συνέντευξη σε μέσο της Ολλανδίας παραχώρησε ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος θυμήθηκε τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της χρονιάς καθώς και τα όσα πέτυχε στην Τβέντε προτού βρεθεί στην Τουρκία και στην Φενέρμπαχτσε.

Σε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του, ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής στάθηκε στον Κάρλος Βαλντεράμα δεδομένου πως ανέφερε περίεργα το όνομά του αλλά και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφυγε από την αίθουσα πιθανότατα εκνευρισμένος καθώς ο Λιονέλ Μέσι είχε κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφερε: «Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όλοι οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα παρασκήνια. Εκεί είχα την ευκαιρία να φωτογραφηθώ με τον Μέσι, τον Αντρέι Ινέστα και τον Τσάβι. Ήθελα επίσης να έχω μια φωτογραφία και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν ήταν πουθενά. Ο Μέσι κέρδισε εκείνη τη χρονιά τη Χρυσή Μπάλα, οπότε νομίζω ότι ο Ρονάλντο έφυγε θυμωμένος».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...