Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στους 100 καλύτερους Πολωνούς του 21ου αιώνα!

Από paok24.com: Όχι, δεν είναι ούτε ο Σαμοτούλσκι, ούτε ο Ντιμκόφσκι ούτε ο Μάινταν, αλλά ούτε και ένας εκ των Μίετσελ, Σφιντέρσκι!
Πηγή: paok24.com
Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στους 100 καλύτερους Πολωνούς του 21ου αιώνα!

Θέμα με τους 100 καλύτερους Πολωνούς ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα φιλοξενεί σήμερα πολωνική ιστοσελίδα και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ!

Ο λόγος για το αφιέρωμα της ιστοσελίδας "pilkanozna.pl", της οποίας οι συντάκτες "σκάναραν" όλους τους σημαντικούς Πολωνούς ποδοσφαιριστές από το 2001 έως και σήμερα, με βασικά κριτήρια την προσφορά τους στην Εθνική Πολωνίας και την παρουσία τους σε σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Φυσικά, πρώτος στη λίστα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο στην 83η θέση βρίσκει κανείς τον Μάριους Κιουκέλκα, για τον οποίο τονίζεται μεταξύ άλλων:

"Αγωνίστηκε στην Εθνική Πολωνίας κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα και είχε μία πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. 2002-03, 39 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ), όπου και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Ωστόσο, ο ίδιος μπορεί να αισθάνεται πιο ικανοποιημένος από την παρουσία του στα γερμανικά γήπεδα, κυρίως κατά τη διάρκεια της θητείας του σε Ντιναμό Δρέσδης και Κότμπους"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...