«Μου επιτέθηκαν γιατί επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο Αμρ Ουάρντα, ενώ βρισκόταν στην πόλης της Λάρισας, με τον Αιγύπτιο να υποστηρίζει πως η αιτία της επίθεσης ήταν ότι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
«Μου επιτέθηκαν γιατί επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Άγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Αμρ Ουάρντα στην Λάρισα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ιστοσελίδα από την θεσσαλική πόλη.

Τον εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνει πως ο 26χρονος Αιγύπτιος δέχθηκε επίθεση από ομάδα δέκα ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ο φροντιστής της ΑΕΛ που τον συνόδευε έφυγε με μαυρισμένο μάτι.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης οι δράστες φώναξαν χαρακτηριστικά «ρε ......μου@@@@νο ...γιατί φεύγεις από την ΑΕΛ; Τι έκανες;», δείχνοντας πως η αιτία για την επίθεση στον Αιγύπτιο είναι το γεγονός ότι αποχωρεί από την ομάδα της Θεσσαλίας.

 

Άμεσα στο σημείο όπου έγινε η επίθεση έφτασε αστυνομία της περιοχής.

Με δηλώσεις ο Αιγύπτιος επιθετικός αποκάλυψε λεπτομέρειες της επίθεσης, τονίζοντας πως ο λόγος της επίθεσης ήταν ότι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.

«Στην Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, οπότε μου επιτέθηκαν, καθώς είναι οι τελευταίες μου ημέρες εδώ και θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν τραυματίστηκα. Το άτομο το οποίο με συνόδευε έχει μώλωπες».

Στη συνέχεια ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, εξιστορήθηκε το περιστατικό: «Ετρεχα στο δρόμο για προπόνηση. Περίπου 10 άτομα με είδαν. Ετρεξαν προς το μέρος και μου ζήτησαν να συνεχίσω και να μη φύγω από την ομάδα. Η αστυνομία συνέλαβε τα άτομα και το θέμα τελείωσε γρήγορα», τόνισε χαρακτηριστικά στο eg24.news.

Διαβάστε ακόμη...