Θέλουν ξανά δανεικό τον Μιχόγεβιτς

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με τη φανέλα της Άουε στη Γερμανία κάνει ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ κι έχει παραχωρηθεί με δανεισμό.
Πηγή: thessports.gr
Θέλουν ξανά δανεικό τον Μιχόγεβιτς

Προ κορωνοϊού η γερμανική ομάδα είχε εκφράσει την επιθυμία της να αγοράσει τον παίκτη για τον οποίο μάλιστα έδειξαν ενδιαφέρον και η Βέρντερ Βρέμης. Βέβαια, τα οικονομικά δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει, με την διοίκηση της Άουε να έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος, τονίζοντας πως δεν μπορεί να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, καταβάλλοντας τη ρήτρα των 800 χιλ. ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Χέλγκε Λέονχάρντ, υπάρχουν πλέον διαπραγματεύσεις για τον εκ νέου δανεισμό του.

“Είμαι σε καλές συζητήσεις για τους δανεισμούς του Μιχόγεβιτς και του Ράσμουσεν (ανήκει στην Φιορεντίνα), καθώς οι ελληνικές και οι ιταλικές ομάδες βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από μας. Επέκταση των δανεισμών τους είναι πιθανοί. Ωστόσο ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θα ξεφύγουμε από τα όριά μας και θα λειτουργήσουμε με λογική” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...