Το πρώτο νταμπλ του γυναικείου χάντμπολ!

Από inpaok.com:Μπροστά στον κόσμο του, στο κλειστό της Νεάπολης, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, «σκούπισε» τη Νέα Ιωνία με 3-0 νίκες, πριν από ακριβώς έναν χρόνο με το επιβλητικό 28-13 και για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, στέφθηκε νταμπλούχος Ελλάδος, αφού μετά το κύπελλο, έφερε και το πρωτάθλημα στον Πύργο τον Λευκό!
Πηγή: inpaok.com
Το πρώτο νταμπλ του γυναικείου χάντμπολ!

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ νευρικά, με αποτέλεσμα το πρώτο γκολ να επιτευχθεί στο 4', για τον ΠΑΟΚ από την Αγνή Ζυγούρα. Ο Δικέφαλος στο 11' με ωραίο γκολ της Χατζηπαρασίδου έκανε το 4-1 και έδειξε από νωρίς πως θα έχει τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος του τελικού. Στο 17' οι «ασπρόμαυρες» προηγήθηκαν με 7-3 και στο 25' με νταμπλ-σκορ (10-5). Οι νταμπλούχες ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενες με εννιά γκολ διαφορά (14-5) με πέναλτι της Χατζηπαρασίδου στην εκπνοή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος με γκολ της Νίκολιτς ανέβασε την διαφορά στα 10 γκολ (15-5) και στο 47' με γκολ της Γκάτζιου, οι νταμπλούχες προηγήθηκαν με 22-9!

Στην τελική ευθεία τίποτα δεν άλλαξε και το πάρτι είχε αρχίσει για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο 56' προηγήθηκε με 26-11, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 28-13 υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Δημητρούλια η οποία στέφθηκε, πρωταθλήτρια Ελλάδος με... σκούπα και συνάμα νταμπλούχος, για πρώτη φορά στην ιστορία του!

ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία: 28-13

Ημίχρονο: 14-5

ΠΑΟΚ Mateco (Δημητρούλιας): Χατζηπαρασίδου 8, Παναγιωτίδου 1, Γκάτζιου 6, Ζυγούρα 4, Κρίτζαλη, Ευμορφίδου, Καμποΐμ, Σαμολαδά 1, Φερφόλια 2, Ράτσικα, Κωστοπούλου 2, Μπατζαρακούδη 1, Νίκολιτς 3, Βαφειάδου, Ζίντεκ.

ΟΦΝΙ (Ζιβούλοβιτς – Ναϊσίδου): Κεπεσίδου Μ. 1, Μανιά 1, Φράγκου 1, Καρέλα, Μακρή, Κερλίδη, Ντιμτσούδη, Χρυσή, Διακογιάννη, Κοντοστέργιου, Σαραντάκου 1, Άντριτσουκ 5, Κόβιτς 1, Χρονοπούλου, Καραμάνου, Ν. Κεπεσίδου 3.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς και θυμηθείτε πως ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Νταμπλούχος:

Διαβάστε ακόμη...