Κυρίαρχες και νταμπλούχες! (pics & vid)

Απο paok24.com: Η ολοκλήρωση μίας εντυπωσιακής σεζόν
Πηγή: paok24.com
Κυρίαρχες και νταμπλούχες! (pics & vid)

Έναν χρόνο πριν η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ «σκούπιζε» στη Νεάπολη τη Νέα Ιωνία και πανηγύριζε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του τμήματος.

Ήταν 12/5/2019 όταν έπεφτε η αυλαία μίας εντυπωσιακής σεζόν για τον Δικέφαλο που επέστρεφε στην κορυφή του πρωταθλήματος γυναικείου χάντμπολ, μετά το 2013.

Οι «ασπρόμαυρες» σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έδειξαν ότι ήταν αρκετά επίπεδα πάνω από τις αντιπάλους τους και γνώρισαν μόλις μία ήττα από την Αναγέννηση Άρτας στο πρωτάθλημα.

Το... τρένο του ΠΑΟΚ με «οδηγό» τον Δημήτρη Δημητρούλια σάρωσε τα πάντα στο διάβα του και οι κόποι άρχισαν να ανταμείβονται αρχικά με την κατάκτηση του κυπέλλου στην Άρτα και τρεις μήνες αργότερα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στους τελικούς, ο Δικέφαλος «σκούπισε» τη Νέα Ιωνία και με 3-0 νίκες έβαλε τέλος στην κυριαρχία της τα πέντε τελευταία χρόνια.

Στον τρίτο τελικό που διεξήχθη στη Νεάπολη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 28-13 της Νέας Ιωνίας, με τις Αγνή Ζυγούρα και Μαρία Χατζηπαρασίδου να αναδεικνύονται MVP του πρωταθλήματος και να μοιράζονται τον σχετικό τίτλο.

Το... πάρτι που στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο από τις «ασπρόμαυρες» πέρασε στις κερκίδες με τον παλμό που έδιναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και συνεχίστηκε ξανά στο παρκέ του κλειστού της Νεάπολης με τη λήξη του αγώνα, την απονομή του πρωταθλήματος και τα ξέφρενα πανηγύρια για τη μεγάλη επιτυχία.

Η «ταυτότητα» του τρίτου τελικού

ΠΑΟΚ – Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ 28-13

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 3-1, 6-3, 7-3, 10-5, 14-5 (ημχ.) 17-7, 19-8, 20-9, 23-10, 25-11, 28-13

ΠΑΟΚ Mateco (Δημητρούλιας): Χατζηπαρασίδου 8, Παναγιωτίδου 1, Γκάτζιου 6, Ζυγούρα 4, Κρίτζαλη, Ευμορφίδου, Καμποΐμ, Σαμολαδά 1, Φερφόλια 2, Ράτσικα, Κωστοπούλου 2, Μπατζαρακούδη 1, Νίκολιτς 3, Βαφειάδου, Ζίντεκ.

ΟΦΝΙ (Ζιβούλοβιτς – Ναϊσίδου): Κεπεσίδου Μ. 1, Μανιά 1, Φράγκου 1, Καρέλα, Μακρή, Κερλίδη, Ντιμτσούδη, Χρυσή, Διακογιάννη, Κοντοστέργιου, Σαραντάκου 1, Άντριτσουκ 5, Κόβιτς 1, Χρονοπούλου, Καραμάνου, Ν. Κεπεσίδου 3.

Διαιτητές: Κατσίκης – Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 3-8, Πέναλτι: 5/7-3/4, Κόκκινη κάρτα: Κοντοστέργιου 54.37 (τρία δίλεπτα)

Θυμηθείτε ξανά τον αγώνα που χάρισε στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και το νταμπλ...

Διαβάστε ακόμη...