Άδειασε Γεραπετρίτη ο Αυγενάκης: «Άλλος υπέγραψε για τον ΠΑΟΚ, όχι εγώ»!

Απο sdna.gr: Σάλο προκαλεί το μήνυμα Αυγενάκη που αποκαλύφθηκε σήμερα. Ο υφυπουργός αθλητισμού κάρφωσε τον Γιώργο Γεραπετρίτη αλλά και την κυβέρνηση παίρνοντας αποστάσεις από την υπογραφή του νόμου που άλλαξε μετά την υπόθεση της ΕΕΑ που διόρισε εκείνος!
Πηγή: sdna.gr
Άδειασε Γεραπετρίτη ο Αυγενάκης: «Άλλος υπέγραψε για τον ΠΑΟΚ, όχι εγώ»!

Ενδο-κυβερνητικά «μαχαιρώματα» στη Νέα Δημοκρατία, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο, προκαλώντας... ξανά πονοκεφάλους στην κυβέρνηση.

Ένα μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού σε φίλο του Άρη, που διαμαρτύρεται για τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι "κίτρινοι" με την ποινή της FIFA, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ «αδειάζει» ένα άλλο μέλος της κυβέρνησης και δη πρωτοκλασάτο. Ο λόγος για τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στα παράπονα ενός οπαδού των "κιτρινίνων" στα social media όπως φαίνεται σε συνομιλία που διέρρευσε στην ιστοσελίδα «pressaris» που ασχολείται με τον Άρη, γράφοντας μεταξύ άλλων πως: «Βάζω πλάτη, απλά δεν είναι θέμα του Υπουργείου Αθλητισμού».

Κι όταν ο φίλος του Άρη του ανέφερε πως: «Ούτε το να σώσετε τον ΠΑΟΚ ήταν», αναφορικά με την τροπολογία της κυβέρνησης για την υπόθεση της ΕΕΑ, ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν δίστασε να «καρφώσει» ουσιαστικά τον Γιώργο Γεραπετρίτη, που για ένα μεγάλο διάστημα είχε πάρει από τα χέρια του... παραγκωνισμένου υφυπουργού Αθλητισμού το «χαρτοφυλάκιο» του ποδοσφαίρου με εντολή του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα του έγραψε: «Σωστά. Απλά θυμίζω άλλος κατέθεσε την τροπολογία, όχι εγώ.

Βρέθηκα και θα ξαναβρεθώ δίπλα στον Άρη».

Δείτε αναλυτικά τη συνομιλία:

Διαβάστε ακόμη...