Η μεγάλη πρόκληση του Φερέιρα και το Τσάμπιονς Λιγκ

Από sfina.gr: Η πρόκληση που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ ήταν τεράστια εξ'αρχής για τον Αμπέλ Φερέιρα, που άφησε την... σιγουριά της Μπράγκα για να έρθει στην Τούμπα και να αναλάβει μια ομάδα που είχε πιάσει «ταβάνι» μετά την κατάκτηση του νταμπλ.
Πηγή: sfina.gr
Η μεγάλη πρόκληση του Φερέιρα και το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Πορτογάλος κόουτς έχει βάλει στόχο, σύμφωνα με τα όσα λέει στους συμπατριώτες του να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ επίπεδο σε ότι αφορά την Ευρώπη και εκτός από τους εγχώριους τίτλους, να τον οδηγήσει και στην συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φερέιρα από την μέρα που άρχισε η δουλειά σε γκρουπ, έχει συγκεκριμένο στόχο σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές του. Σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ έχουν καταστρώσει ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, ουσιαστικά μία μίνι προετοιμασία, ειδικά μέχρι να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις, όχι μόνο για να είναι πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ (αν αυτά αρχίσουν) αλλά πολύ περισσότερο και για να έχει μία καλή βάση εφόσον η σεζόν ολοκληρωθεί αργά και έχει λίγο χρόνο πριν μπει στους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες οι ρυθμοί ανέβηκαν ακόμη περισσότερο σε σχέση με τις πρώτες μέρες ακριβώς για να εκμεταλλευτούν σωστά Φερέιρα και παίκτες τον χρόνο που έχουν μπροστά τους.

Για αυτόν τον λόγο μάλιστα, ο Φερέιρα μετά από τις πρώτες προπονήσεις των τριών ημερών μετά την επιστροφή των παικτών στην Νέα Μεσημβρία επέλεξε να δώσει διήμερο ρεπό κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Αντιλήφθηκε ότι η απότομη επιστροφή σε προπονήσεις υψηλής έντασης, έκρυβε κινδύνους και ήθελε να δώσει δύο μέρες χαλαρότητας για να πατηθεί το γκάζι στην συνέχεια, χωρίς κινδύνους να προκύψουν προβλήματα. Έρχονται δύσκολες στιγμές για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις...

Διαβάστε ακόμη...