Αυγενάκης: Χειρότερος υπουργός στην ιστορία με ποσοστά... (80%) Φιντέλ Κάστρο!

Από sdna.gr : Μεγάλη φθορά στην κυβέρνηση προκαλεί η παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος στο γκάλοπ του SDNA πήρε... δικτατορικά ποσοστά ως ο χειρότερος υπουργός! Δείτε τι ψήφισαν 9.800 άνθρωποι.
Πηγή: sdna.gr
Αυγενάκης: Χειρότερος υπουργός στην ιστορία με ποσοστά... (80%) Φιντέλ Κάστρο!

Δέκα μήνες θητείας στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, φάνηκαν κάτι παραπάνω από αρκετοί για να τον αναδείξουν στο πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Τα έργα και οι ημέρες άλλωστε του Ηρακλειώτη πολιτικού είναι λίγο πολύ γνωστά.

Από πού να το πιάσει κανείς και πού να τελειώσει. Από τα... απίθανα της (δικής του) Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υπό την προεδρία του κουμπάρου του; Από τις αντιδράσεις του σε όλα τα μείζονα θέματα του αθλητισμού που ξεκάθαρα... έγερναν προς μία -πολύ- συγκεκριμένη πλευρά; Ή μήπως να πάμε στο τελευταίο κατόρθωμά του με το tweet-έπος μετά την μαφιόζικη επικήρυξη τεσσάρων αθλητικών συντακτών κι ενός δικηγόρου με υβριστικές αφίσες σε όλο τον Πειραιά, όπου κατόρθωσε να εξισώσει θύτες και θύματα;

Πολλοί λένε ότι το κριτήριο του κόσμου είναι αλάθητο και γι' αυτό έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι η άποψη του κοινού για τον Λευτέρη Αυγενάκη και τα πεπραγμένα της θητείας του στην κυβέρνηση. Το SDNA λοιπόν, υπέβαλε το εξής, απλό ερώτημα: «Θυμάστε χειρότερο υφυπουργό Αθλητισμού από τον Λευτέρη Αυγενάκη;».

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν κάτι λιγότερο από 10.000 άνθρωποι, δείγμα αρκετά αντιπροσωπευτικό για να μην... προβληματίσει τον κ.Αυγενάκη –κι όχι μόνο- με δεδομένο πως το 80% θεωρεί ότι πράγματι, δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ κάποιον χειρότερο στο συγκεκριμένο πόστο!

Σχεδόν 8.000 άνθρωποι δηλαδή βγάζουν στη «σέντρα» τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον τοποθετούν στην κορυφή της σχετικής λίστας, με ποσοστά... Φιντέλ Κάστρο. Τα ποσοστά μάλιστα εισήλθαν σε γνώση και των παροικούντων στο Μέγαρο Μαξίμου, προκαλώντας κινητοποίηση στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ενόψει του επερχόμενου ανασχηματισμού με αυθόρμητα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να κερδίζει την... κοινή γνώμη! Απίθανα πράγματα...

Τα όσα έχει κάνει στο συγκεκριμένο κυβερνητικό πόστο βέβαια ο κ.Αυγενάκης, ξεπερνούν ακόμη και τα όρια του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Κι αυτό γιατί στο δεύτερο ερώτημα που υπέβαλε το SDNA στο γκάλοπ που διεξήγαγε, για το αν θυμάται ο κόσμος χειρότερο πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης, υπήρξε ανάλογη συμμετοχή και ποσοστά επίσης άκρως αρνητικά για τον Ηρακλειώτη υφυπουργό.

Συγκεκριμένα το 61% θεωρεί ότι πράγματι πρόκειται για το χειρότερο στέλεχος κυβέρνησης που έχουμε δει και βέβαια, επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα, ο ανταγωνισμός ήταν πολύ... σκληρός, οπότε κι εδώ πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Αυγενάκη.

Και εις ανώτερα λοιπόν...

Δείτε τα σχετικά αποτελέσματα:

Διαβάστε ακόμη...