Το τρίποντο νίκης του Δέδα με την Καντού (vid)

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ήταν σε μία πολύ καλή σεζόν (2014-15) και στη δεύτερη φάση του Eurocup υποδεχόταν την Καντού στο Παλατάκι, όπου το τρίποντο του Γιώργου Δέδα έκανε την διαφορά.
Πηγή: paok24.com
Το τρίποντο νίκης του Δέδα με την Καντού (vid)

Δεύτερη φάση ομίλων στο Eurocup με αντιπάλους για τον ΠΑΟΚ την Λιμόζ, την Βαλένθια και την ιταλική Καντού. Τότε για τη δεύτερη αγωνιστική και στις 14 Ιανουαρίου του 2015, ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν την ιταλική ομάδα στο Παλατάκι.

Οι ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έτσι στο τέλος του αγώνα η Καντού ήταν μπροστά με δύο πόντου και με 75-77. Εκεί και μετά το τάιμ άουτ του Σούλη Μαρκόπουλου, ο Απόλλων Τσόχλας και ο Γιώργος Δέδας συνεργάστηκαν άψογα και το τρίποντο του Έλληνα φόργουορντ έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Πρόσθετες πληροφορίες; Στην τελευταία επίθεση της Καντού ο Σαλούστρος έκανε το κλέψιμο και σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟΚ, ήταν η δεύτερη στη σειρά νίκη του ΠΑΟΚ με τρίποντο στο τέλος μετά από εκείνη κόντρα στην ΑΕΚ με το τρίποντο του Όντουμ και ο προπονητής της ιταλικής ομάδας σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα παραδέχτηκε ότι δεν είχε μελετήσει την αγαπημένη κίνηση των δύο Ελλήνων παικτών του ΠΑΟΚ.

Θυμηθείτε το τρίποντο μέσα από το καθημερινό αφιέρωμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον λογαριασμό της στο Facebook:

Διαβάστε ακόμη...