"Προτεραιότητά μου να μείνω στη Μπεσίκτας!"

Από paok24.com: Οι σκέψεις του Κάιλ Λάριν με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο πολλών ομάδων, τη στιγμή που η Μπεσίκτας εμφανίζεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει στον ΠΑΟΚ ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Γιαννούλη.
Πηγή: paok24.com
"Προτεραιότητά μου να μείνω στη Μπεσίκτας!"

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπεσίκτας, η οποία έχει τα δικαιώματά του, εξέφρασε ο Κάιλ Λάριν που αγωνίζεται δανεικός από τους "Αετούς" της Κωνσταντινούπολης στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

"Ξέρω πως υπάρχουν προτάσεις για μένα, όμως η προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω στη Μπεσίκτας" δήλωσε ο 25χρονος Καναδός - με ρίζες από την Τζαμάικα - επιθετικός, τον οποίο η Μπεσίκτας προτίθεται να τον παραχωρήσει στον ΠΑΟΚ ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα, από τη στιγμή που ο Λάριν εμφανίζεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Δικεφάλου σε περίπτωση που παραχωρηθεί ένας εκ των Σφιντέρσκι και Άκπομ.

Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Λάριν, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 9 γκολ και 11 ασίστ σε 33 εμφανίσεις με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, είναι πάντως και η Λιντς σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας "footballleagueworld".

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Καναδού με τη Μπεσίκτας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, με τον Λάριν να έχει φορέσει έως τώρα 31 φορές τη φανέλα της Εθνικής Καναδά και να έχει πετύχει 8 τέρματα.

Διαβάστε ακόμη...