«Δεν ξεχνιέται το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει μείνει στην ιστορία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, το 2017 και φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Τρόικα», 3 χρόνια μετά από εκείνη την επιτυχία.
Πηγή: paok24.com
«Δεν ξεχνιέται το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη ζωή του προπονητή:
«Μετά τις πολλές εξετάσεις που κάνω, ανά 3-4 μήνες, πλέον έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα που είχα. Εκτός από προπονητής, ξεκίνησα και με κάποιες συμμετοχές στην Α2, στον Αριστοτέλη Σκύδρας. Δεν προλάβαμε να τελειώσουμε αγώνες και προπονήσεις, λόγω κορωνοϊού».

Για την κατάσταση στο βόλεϊ λόγω πανδημίας:
«Το άθλημα εδώ και αρκετά χρόνια, έχει πολλά προβλήματα. 2-3 ομάδες έχουν ένα στάνταρ ποσό σε συμβόλαια. Από το Σεπτέμβριο, θα είναι πολύ διαφορετικά. Τα συμβόλαια θα πέσουν πολύ χαμηλά. Από τις 4-5 ομάδες που υπήρχαν, 2-3 θα αντέξουν να κάνουν πρωταθλητισμό. Τα τελευταία χρόνια, ήταν η αντιπαλότητα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά. Μετά τον κορωνοϊό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, πιθανόν και ο παναθηναϊκός, θα έχουν μια απόσταση μεγάλη».

Για τους τίτλους με τον ΠΑΟΚ και τη χθεσινή επέτειο από το πρωτάθλημα μέσα στου Ρέντη:
«Όσο πλησιάζουν οι μέρες, όχι μόνο επειδή πλησιάζει η επέτειος, πολλοί μου στέλνουν εκείνη τη φωτογραφία. Πάντα μου μένουν στο μυαλό, πάντα τα βλέπω όταν έχω την ευκαιρία».

Για τον τίτλο που του έχει μείνει περισσότερο:
«Το πρώτο πρωτάθλημα. Μου έχει μείνει, όχι επειδή ήταν το πρώτο στον ΠΑΟΚ, αλλά εκεί που έβλεπες να παίζουμε με 10 άτομα στην κερκίδα, ξαφνικά είδαμε 10 χιλιάδες! Εκείνο το διάστημα, θυμάμαι και τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, που είχαμε πολύ κόσμο. Στον τελευταίο τελικό με τον Ολυμπιακό, είχαμε ένα άγχος, αλά είχαμε έμπειρους παίκτες που μας βοήθησαν.

Για το συμπαίκτη που ξεχωρίζει από τα χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ:
«Πρώτος είναι ο Δημήτρης Γκαράς. Ήμασταν μαζί και στα 3 πρωταθλήματα και παλιότερα με τη Λαμία, είχαμε πάει στον τελικό Κυπέλλου. Με όλους είχαμε καλό δέσιμο, αλλά με το Δημήτρη ήμασταν μαζί από 16 χρονών στις εθνικές ομάδες».

Για το αν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον τίτλο φέτος:
«Εννοείται ότι θα μπορούσε. Οι αλλαγές που γίνονται, πάντα πετυχαίνουν στον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν ο Ολυμπιακός των τελευταίων χρόνων, που ήταν πιο δυνατός. Εγώ πιο πολύ φοβόμουν την κόντρα με τον Παναθηναϊκό, παρά με τον Ολυμπιακό. Όπως έχει φανεί, όλα κρίνονται στα πλέι οφ. Εμείς την κανονική διάρκεια, την είχαμε σαν προετοιμασία για τους τελικούς. Ο ΠΑΟΚ είχε τα τελευταία χρόνια την ομάδα, που θα ήταν στους τελικούς. Δουλεύαμε για να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Για το παιχνίδι που θυμάται πιο έντονα:
«Το τελευταίο πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Προερχόμουν από τραυματισμό, το έζησα πολύ έντονα και είχα πιο πολύ άγχος από ότι αν έπαιζα κανονικά».

Για το αν έχει στη σκέψη του να αναλάβει προπονητής στον ΠΑΟΚ αργότερα:
«Υπάρχει στο μυαλό, αλλά για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, θέλει πάρα πολλή δουλειά. Για να πας στον ΠΑΟΚ, πρέπει να διεκδικείς τις υψηλές θέσεις και όχι για να μείνεις στην κατηγορία».

Για όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο με τις τιμωρίες της ομάδας:
«Τη δουλειά τους κάνουν... Το έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και το μόνο που μπορούν να καταφέρουν, είναι να μας κάνουν ακόμα πιο ενωμένους ως κόσμος και ομάδα. Όσο είναι ενωμένος ο κόσμος και η ομάδα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Να δούμε αν θα γίνει ή δε θα γίνει το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...