Σκεπτικός ο Ζαμπά για την επανέναρξη

Από thessports.gr:Τις επιφυλάξεις του για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση εξέφρασε ο Λέο Ζαμπά, μιλώντας σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα μίλησε για την τρέλα του κόσμου του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Σκεπτικός ο Ζαμπά για την επανέναρξη

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο διάστημα της καραντίνας και στο πόσο... βαρετό είναι τα παιχνίδια που διεξάγονται χωρίς την παρουσία κόσμου.
"Υπήρχε ένας κωδικός για αποστολή SMS όταν θέλαμε να βγούμε έξω και το ίδιο όταν ήταν να επιστρέψουμε στο σπίτι. Εάν με σταματούσε η αστυνομία θα έδειχνα το μήνυμα, μαζί με την ταυτότητα μου και δεν υπήρχε πρόβλημα. Έβγαινα μόνο μια φορά κάθε 15 μέρες και αυτό για να πάω για ψώνια ή για να πάω στην κλινική. Είχα συμπαίκτες από την ομάδα μου που τους επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή βγήκαν στον δρόμο χωρίς άδεια", είπε αρχικά ο Λέο Ζαμπά μιλώντας στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Terra.
Οι συμπατριώτες του ρώτησαν τον Ζαμπά για την κίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ να "σπάσουν" την καραντίνα και πήγαν έξω από το γήπεδο της ομάδας για να γιορτάσουν τα 94α γενέθλια του συλλόγου και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να τους απομακρύνει. "Είναι πραγματικά... άρρωστοι! Για μένα που έπαιξα στην Κορίνθιανς, γνωρίζω από τέτοια τρέλα. Έσπασαν την καραντίνα στα γενέθλια της ομάδας, πήγαν στην Τούμπα. Είναι άνθρωποι που ζουν για την ομάδα", τόνισε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.
"Ήταν εξαιρετικό για μένα και για την ομάδα ότι έγινε την περσινή σεζόν. Γράψαμε ιστορία, αφού μετά από 34 χρόνια πήραμε το πρωτάθλημα, στην πρώτη μου χρονιά εδώ. Ένιωσα σαν να είμαι στον... αέρα, ο ΠΑΟΚ μου έδωσε αυτοπεποίθηση και όλα μετά πήραν την σειρά τους", επεσήμανε για την πρώτη του σεζόν στον Δικέφαλο ο Λέο Ζαμπά.
Σε ότι αφορά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Αμπέλ Φερέιρα αντί του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Μας εξέπληξε η αλλαγή προπονητή, που έφερε και αλλαγή φιλοσοφίας στην ομάδα. Ο νέος προπονητής ήθελε να βάλει το δικό του στυλ και κατά την διάρκεια της σεζόν τραυματίστηκα".
Ο Λέο Ζαμπά μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω της καραντίνας με την οικογένεια του, αφού η μητέρα του που ήταν εδώ όλο αυτό το διάστημα, ενώ ο πατέρας του και ο αδελφός του παρέμειναν στην Βραζιλία. "Η μητέρα μου ήρθε για λίγες μέρες, για να με δει και τελικά έπρεπε να μείνει λόγω της καραντίνας", είπε ο Ζαμπά.
Τέλος ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου για το ενδεχόμενο να γίνουν τα παιχνίδια χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες ελέω κορονοϊού, επεσήμανε τα εξής: "Το να παίζεις χωρίς θαυμαστές είναι βαρετό. Αν πρέπει να επιστρέψουμε όμως, χωρίς κόσμο στις εξέδρες, θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Δεν ξέρω όμως αν είναι σωστό να παίξουμε ξανά, γιατί θα έχουμε επαφή με άλλους παίκτες και θα μπορούσαμε να κολλήσουμε τον ιό. Πρέπει οι ιθύνοντες να σκεφτούν τα πάντα".

Διαβάστε ακόμη...