Η «μαφία του Πειραιά» επικήρυξε με αφίσες αθλητικούς συντάκτες!

Από sdna.gr: Ξέφυγε η «μαφία του Πειραιά» καθώς στους δρόμους της πόλης, ακόμα και έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ κόλλησαν αφίσες στις οποίες «επικηρύσσονται» Παπαθεοδώρου, Βέργης, Θωμαϊδης, Ασβεστάς και Μπαλτάκος!
Πηγή: sdna.gr
Η «μαφία του Πειραιά» επικήρυξε με αφίσες αθλητικούς συντάκτες!

Σκηνές που μόνο στην Άγρια Δύση και σε ταινίες Western έχουν εκτυλιχθεί, με πρόσωπα ανθρώπων να κρέμονται στις κολώνες, αντίκρισαν οι περαστικοί σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Η «μαφία του ποδοσφαίρου» που επιχειρεί με εκβιασμούς να βάλει φίμωτρο σε όσους αντιστέκονται σθεναρά στην μπερλουσκονοποίηση της χώρας πήγε το σχέδιο «δαιμονοποίησης» ένα βήμα παρακάτω. Πώς;

Δίνοντας εντολές να δημιουργηθούν αφίσες και να τοιχοκολληθούν στους δρόμους του Πειραιά, και με μαζικό τρόπο ακόμα και έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και το γήπεδο Καραϊσκάκη, τα πρόσωπα τεσσάρων αθλητικών συντακτών αλλά και του γνωστού δικηγόρου στην καταγγελία των ερυθρολεύκων περί πολυιδιοκτησίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η «εγκληματική ομάδα» που προχώρησε σε αυτήν την πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά ενέργεια έχει αποτυπώσει ένα καρέ από την πρόσφατη εκπομπή του SDNA στη web tv με θέμα την εισήγηση της κ. Σπανού για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και περιλαμβάνει σε αυτό πέντε πρόσωπα: Του επικεφαλής του SDNA, Βασίλη Παπαθεοδώρου, του εκδότη της Live Sport και παρουσιαστή των εκπομπών στο SDNA, Βασίλη Βέργη, του Άρη Ασβεστά που συμμετείχε στη συγκεκριμένη εκπομπή, ήταν στέλεχος του SDNA και σήμερα του Sport FM, με μακρά πορεία ετών στο δικαστικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ, του παρουσιαστή του Open και αρθογράφου στο SDNA, Κυριάκου Θωμαϊδη καθώς και του νομικού Τάκη Μπαλτάκου.

Με υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς η εγκληματική ομάδα που εκπόνησε και εκτέλεσε αυτό το «συμβόλαιο», μία ομάδα που λειτουργεί ως «μαφία του Πειραιά», επιχειρεί να κάνει γνωστά στους πολίτες της πόλης τα πρόσωπα τους, προφανώς με σκοπό να «αναλάβουν δράση» οι «πρόθυμοι και άβουλοι θερμοκέφαλοι». Μια στοχοποίηση που μοιάζει με ευθεία επικήρυξη.

Οι αφίσες παρέμεναν από το πρωί στους τοίχους, τις κολόνες και έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη (που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), ο οποίος μπήκε μπροστάρης στον δημοτικό συνδυασμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, να παραμένει για άλλη μία φορά απαθής απέναντι σε όσα διαδραματίζονται στην πόλη του.

Κι εδώ βεβαίως τίθεται ένα ερώτημα: Το γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες από αυτές τις εμετικές αφίσες έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ακριβώς δίπλα στο σήμα του συλλόγου -και δεν έχουν κατέβει μέχρι το μεσημέρι– πώς σχολιάζεται άραγε από την ηγεσία του συλλόγου;

Η «εγκληματική ομάδα» που προχώρησε σε αυτήν την πρωτόγνωρη για ευνομούμενο κράτος πράξη και η οποία λειτουργεί ως «μαφία του Πειραιά» δρα πλέον ανεξέλεγκτα, χωρίς ηθικούς φραγμούς και όρια, μέσα σε μία συντεταγμένη πολιτεία που υποτίθεται πως έχει νόμους, κανόνες και οφείλει να διώκει κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες έχει ενταθεί η δράση «παραδημοσιογραφικών» κύκλων, οι οποίοι «πυροβολούν» με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα κατά παραγόντων, δημοσιογράφων, ακόμα και των συζύγων τους. Με φωτογραφικά αφιερώματα που στοχοποιούν όποιον αντιδρά, όποιον σηκώνει κεφάλι απέναντι στο «σύστημα» και δεν υποκύπτει στους ακραίους εκβιασμούς. Με ποσταρίσματα-στοχοποίησης ποδοσφαιρικών παραγόντων που κατέχουν αξιώματα σε ΠΑΕ.

Ως πότε η δράση των «γνωστών-αγνώστων» που έχουν παρεισφρήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην κοινωνία της χώρας, θα παραμένει χωρίς περιορισμούς, ηθικούς και νομικούς;

Το SDNA καλεί τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον υπουργό Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και όλους τους αρμόδιους φορείς να πάρουν μέτρα πριν να είναι αργά.

Ζητάμε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου να ανοίξουν άμεσα οι κάμερες των κεντρικών δρόμων για να μάθουν όλοι ποιοι είναι εκείνοι που λειτουργούν με όρους «μαφίας» και, βέβαια, να διαπιστώσουμε ποιοι είναι οι εντολείς αυτών των «συμβολαίων».

Δεν είναι δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση και οι θεσμικοί παράγοντες της χώρας να ανέχονται πρακτικές που παραπέμπουν σε χώρες-Μπανανίες ή σε ολοκληρωτικά και σκοταδιστικά καθεστώτα όπου δημοσιογράφοι «επικηρύσσονται» και είτε ζουν κυνηγημένοι είτε εκτελούνται.

Σε κάθε δημοκρατική χώρα, σε κάθε πολιτισμένη χώρα είναι αδιαπραγμάτευτη η προάσπιση της ελευθερίας του Τύπου και η άμεση αποτροπή οποιασδήποτε προσπάθειας φίμωσής του. Πολλώ δε μάλλον είναι αυτονόητη η αποφασιστική, άμεση και ηχηρή απάντηση της πολιτείας και των θεσμών απέναντι σε κάθε επιχείρηση στοχοποίησης και τρομοκράτησης των ΜΜΕ, απέναντι σε κάθε σχέδιο επιβολής μαφιόζικων «νόμων» με επικηρυγμένους και απειλούμενους δημοσιογράφους.

Η ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί από εδώ και στο εξής βαραίνει πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, για τα οποία ήδη έχει γίνει αναφορά στις αρμόδιες Αρχές.

Διαβάστε ακόμη...