«Πρόσθετη ασφάλιση σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και υπαλλήλους ΠΑΕ»

Από Paok24.com:Για την επόμενη ημέρα της άρσης των περιοριστικών μέτρων και της σταδιακής επιστροφής στην αθλητική δραστηριότητα προετοιμάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Πρόσθετη ασφάλιση σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και υπαλλήλους ΠΑΕ»

Με επιστολή της στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ζητά να μεριμνήσει άμεσα προκειμένου να υπάρξει πρόσθετη ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και των υπαλλήλων της κάθε ΠΑΕ για το ενδεχόμενο μόλυνσης τους από τον COVID-19, καθώς και για το ενδεχόμενο αυτοί να μεταδώσουν περαιτέρω τον ιό σε τρίτα πρόσωπα.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος επισημαίνει πως η ασφάλιση πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο την κάλυψη κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας τους, αλλά και αποζημίωση ακόμα και για το απευκταίο ενδεχόμενο θανάτου των ίδιων ή συγγενικών τους προσώπων ως συνέπεια της μόλυνσης αυτής, όπως και την αστική τους ευθύνη έναντι τρίτων για το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού σε αυτούς.

Από την πλευρά τους οι «ασπρόμαυροι» θα λάβουν όλα τα μέτρα που έχουν τεθεί από τους αρμόδιους φορείς και το υφυπουργείο Αθλητισμού, ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι η Πολιτεία οφείλει να αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεων της, καλύπτοντας την έξτρα ασφάλιση αθλητών, τεχνικών και υπαλλήλων καθώς και την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Διαβάστε ακόμη...