Ξεκάθαρος για Λοκομοτίβ ο Γιαννούλης

Από inpaok.com: Τι ανέφερε ο μπακ του ΠΑΟΚ για τα μεταγραφικά σενάρια.
Πηγή: inpaok.com
Ξεκάθαρος για Λοκομοτίβ ο Γιαννούλης

Την Κυριακή (3/5) οι Ρώσοι επανήλθαν αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Δημήτρη Γιαννούλη (δείτε εδώ), παρουσιάζοντας και δηλώσεις του ατζέντη, Τζάκι Μουγιάλ, με τον νεαρό μπακ του ΠΑΟΚ να διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια.

Ο Γιαννούλης μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport-express», τόνισε ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Τζάκι Μουγιάλ, ενώ ανέφερε ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ, με τον νεαρό μπακ να σημειώνει ότι διάβασε για το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ στις εφημερίδες, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει κάτι...

«Ο ατζέντης μου είναι όντως ο Βασίλης Παναγιωτάκης και δεν γνωρίζω τον κ.Μουγιάλ. Έχω διαβάσει στις εφημερίδες αλλά εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα για την Λοκομοτίβ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε αν με ενδιαφέρει ή όχι.

Ο πρώτος λόγος ανήκει στον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο είναι σεβαστό. Αν ο σύλλογος αποφασίσει να με παραχωρήσει, μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα αναλύσω τις σκέψεις μου αναφορικά με το μέλλον μου», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Διαβάστε ακόμη...