H αποθέωση του Σάντος στον Κονσεϊσάο

Από inpaok.com: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ο Φερνάντο Σάντος, που θυμήθηκε την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είχε την χαρά να τον προπονεί για μια τριετία.
Πηγή: inpaok.com
H αποθέωση του Σάντος στον Κονσεϊσάο

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σαν παίκτης ήταν καλός και το ίδιο είναι και σαν προπονητής ... Έχει μια τεράστια καρδιά αλλά τότε επίσης είχε και μια κακή συνήθεια. Πάντα θέλει να είναι ο καλύτερος, να ανταγωνίζεται με όλους και να κερδίζει. Συχνά, αυτό κατέληγε να παίρνει κακές αποφάσεις και οδηγούσε σε κάποιες συμπεριφορές στις οποίες ο ίδιος, το επόμενο πρωί, τις καταλάβαινε και ζητούσε συγγνώμη.

Ο Σέρτζιο είναι σαν αδελφός για μένα και η ζωή του χαρακτηρίστηκε από έναν συνεχή αγώνα για να είναι αυτό που είναι σήμερα. Έχουμε παρόμοιο χαρακτήρα, το πρωί δεν μπορείτε να μας μιλήσετε. Όταν κάναμε προπόνηση το πρωί, ήμασταν και οι δύο σε κακή διάθεση... Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις μια τόσο δυνατή προσωπικότητα. Όταν τον είχα παίκτη στον ΠΑΟΚ, είχα τη χαρά να τον προπονώ για τρεισήμισι χρόνια και διατηρεί την ίδια ανταγωνιστική στάση ακόμη και τώρα.

Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να έχω έναν αθλητή αυτής της ποιότητας και να τον βάζω στο 85ο λεπτό. Είχα μια σοβαρή συνομιλία μαζί του,πρόσωπο με πρόσωπο, και συμφωνήσαμε και οι δύο ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει άλλα καθήκοντα».

Διαβάστε ακόμη...