Στο... περίμενε ο Κρέσπο!

Απο paok24.com: Τα δεδομένα για τον Ισπανό στόπερ σε σχέση με την επιστροφή των "ασπρόμαυρων" στις προπονήσεις και το σημερινό μίτινγκ!
Πηγή: paok24.com
Στο... περίμενε ο Κρέσπο!

Αντίστροφα μετράνε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την επιστροφή τους στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Αμπέλ Φερέιρα θα καταγράψει μία (δικαιολογημένη) απουσία!

Ο λόγος για τον Άνχελ Κρέσπο ο οποίος βρίσκεται από τα μέσα Μαρτίου στην Ισπανία, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Και αυτό γιατί στον ΠΑΟΚ προσανατολίζονται να μην δώσουν ακόμα την εντολή στον Ισπανό για επιστροφή στην Ελλάδα, από τη στιγμή που ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αλλά και το τοπίο σε ότι αφορά την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κρέσπο θα υποχρεωθεί να μπει σε καραντίνα 14 ημερών με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που προσμετράται στην απόφαση των "ασπρόμαυρων" να τον αφήσουν στη Σεβίλλη για το τελευταίο κομμάτι της αποθεραπείας του.

Από την πλευρά τους, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζονται για την επάνοδό τους στο χορτάρι σε μικρά γκρουπ, ενώ κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα υπάρξει ακόμα ένα μίτινγκ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του, ούτως ώστε να φιξαριστεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι παίκτες από την ερχόμενη Τρίτη.

Φυσικά, τόσο το τιμ του Πορτογάλου προπονητή όσο και το ιατρικό τιμ έχουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο σύνολό τους εμφανίζονται θετικοί μπροστά στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν στις προπονήσεις, έστω και αν αυτές θα πραγματοποιούνται με... πρωτόγνωρο τρόπο στο προσεχές διάστημα, λόγω των μέτρων που έχει εξαγγείλει η Κύβέρνηση και της ανάγκης για απόλυτης θωράκισης όλων όσων στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα ενάντια στον κορωνοΐό.

Διαβάστε ακόμη...