Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μαργαρίτη, αλλά με λιγότερα χρήματα

Από paokday.gr: Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν έκρυψε την επιθυμία παραμονής του στον ΠΑΟΚ και για την ακρίβεια να ολοκληρώσει την καριέρα του στο PAOK SPORTS ARENA. Στην πραγματικότητα, τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, αλλά υπάρχουν και προϋποθέσεις.
Πηγή: paokday.gr
Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μαργαρίτη, αλλά με λιγότερα χρήματα

Στον ΠΑΟΚ θα επιδιώξουν να «κλείσουν» τον 37χρονο φόργουορντ (τουλάχιστον) και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι σαφές όμως ότι η οικονομική βάση της όλης συζήτησης δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με το συμβόλαιο που είχε ο αθλητής την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Για την ακρίβεια, από τους παίκτες οι οποίοι ξεκίνησαν τη χρονιά, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο (85.000) το οποίο μπορεί να ανταποκρινόταν στο επίπεδο της προσφοράς του, στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, όχι όμως στις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες της ομάδας.

Δεδομένου μάλιστα του ότι ο φετινός προϋπολογισμός δεν θα είναι μεγαλύτερος από αυτόν της περσινής χρονιάς (σ. σ. στην καλύτερη περίπτωση να υπάρξει αύξηση η οποία δεν θα ξεπεράσει το 10-15 τοις εκατό σε σχέση με τα περίπου 400.000 ευρώ με τα οποία ξεκίνησε πέρυσι η ομάδα), γίνεται αντιληπτό ότι τόσο μεγάλα συμβόλαια δεν θα υπάρχουν. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα γίνουν οι συζητήσεις με τον αθλητή ο οποίος αντιλαμβάνεται τη διαφαινόμενη αλλαγή των κανόνων της αγοράς, τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν οι αθλητικές ανώνυμες εταιρίας στο να επιβιώσουν εν μέσω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης αλλά και της μείωσης των κασέ όλων των παικτών.

Βέβαια, το θέμα του Βαγγέλη Μαργαρίτη, στην παρούσα φάση, είναι δευτερεύον καθώς απαιτείται να ξεκαθαρίσουν ποιο ουσιώδεις ζητήματα τα οποία αφορούν την επόμενη μέρα της ΚΑΕ τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport 

Διαβάστε ακόμη...