Ο αντίκτυπος της πανδημίας στη ζωή των αθλητών!

Από acpaok.gr: Για την κατάσταση που βιώνει η ίδια, αλλά και όλοι οι αθλητές παγκοσμίως, με την έξαρση της πανδημίας, μίλησε η κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ Άννα Ντουντουνάκη στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
Ο αντίκτυπος της πανδημίας στη ζωή των αθλητών!

Χαρακτηριστικά, η Άννα Ντουντουνάκη ανέφερε:

"Η κατάσταση που βιώνουμε αυτήν την περίοδο είναι πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να επιστρέψουμε όλοι όσο πιο γρήγορα γίνεται στην καθημερινότητά μας.

Όπως και οι περισσότεροι αθλητές στη χώρα μας, δεν έχω τη δυνατότητα να προπονηθώ εδώ και περίπου ενάμιση μήνα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, για τους οποίους προετοιμαζόμουν, είχε νομίζω σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχολογία μου το τελευταίο διάστημα. Παρ' όλα αυτά, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να διατηρήσω όσο γίνεται τη φυσική μου κατάσταση με τρέξιμο και γυμναστική στο σπίτι. Παράλληλα, περνάω περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ και κάνω πράγματα για τα οποία πριν δεν είχα χρόνο.

Η επιστροφή στις πισίνες θα είναι δύσκολη, δεδομένου ότι, ειδικά στο άθλημά μας, η επαφή με το νερό χάνεται σχετικά γρήγορα. Θέλω να πιστεύω όμως ότι μέσω της διατήρησης ως ένα βαθμό της φυσικής κατάστασης εκτός νερού, θα επανέλθω πιο άμεσα. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και να επιστρέψουμε σύντομα στην καθημερινή μας ζωή, πριν από αυτή την κρίση, και σε αυτά που αγαπάμε".

Διαβάστε ακόμη...