Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ για Χαντάβα

Από paok24.com:Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν τον ερχόμενο μήνα τις λεπτομέρειες.
Πηγή: paok24.com
Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ για Χαντάβα

Κάτι παραπάνω από θετική στο να συνεχίσει την καριέρα της στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ εμφανίζεται η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Εύα Χαντάβα.

Το συμβόλαιο της διεθνούς ακραίας ολοκληρώνεται τη φετινή αγωνιστική σεζόν, αφού η συμφωνία της με τους «ασπρόμαυρους» ήταν για 1+1 χρόνια.

Βέβαια, οι εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού έχουν «παγώσει» όχι μόνο τις αγωνιστικές εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και τις συζητήσεις για την επόμενη μέρα.

Άλλωστε, ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν θα τεθεί επί τάπητος από τα μέσα του ερχόμενου μήνα και αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την οριστική κατάληξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

ΠΑΟΚ και Χαντάβα θα καθίσουν στο τραπέζι προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν με σκοπό η αρχηγός του Δικεφάλου να ηγείται της «ασπρόμαυρης» προσπάθειας στη δεύτερη χρονιά του τμήματος στη Volley League γυναικών.

Πέρα από το θέμα της παραμονής της διεθνούς ακραίας, οι άνθρωποι του τμήματος θα αποφασίσουν φυσικά και τις υπόλοιπες κινήσεις τους στο εγχώριο και διεθνές μεταγραφικό παζάρι με γνώμονα την περαιτέρω ενίσχυση του τμήματος, αλλά και το θέμα του προπονητή.

Διαβάστε ακόμη...