Η θέση του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Από sfina.gr: Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των στελεχών των ΠΑΕ που απαρτίζουν την Σούπερλιγκ.
Πηγή: sfina.gr
Η θέση του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Από τις 11 το πρωί έχουν αναλυθεί σχεδόν... όλα τα θέματα και πλέον διέξαγεται η ψηφοφορία για το αν παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, μέσω του Μάκη Γκαγκάτση που εκπροσωπεί την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ στην διαδικασία είπε χαρακτηριστικά : "Προτείνω να δώσουμε ένα χρονικό όριο για εκκίνηση ομαδικών προπονήσεων. Αν ξεπεραστεί, να διακοπεί το πρωτάθλημα. Είναι ευκταίο αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά η επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά πρώτο μέλημα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών.

Δεν μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών και προσωπικού ελαφρά τη καρδία. Αν κάποιοι ποδοσφαιριστές σε μια ομάδα προσβληθούν με κορονοιό τι θα γίνει; Για να μην επεκταθούμε στο χειρότερο σενάριο για κάποιον που προσβληθεί με ιό. Τι θα πούμε τότε; Ότι σωστά δώσαμε πράσινο φως για επανέναρξη; Το ρίσκο είναι μεγάλο και τα οφέλη μικρά.

Οι ατομικές προπονήσεις δεν έχουν κανένα νόημα, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Πρέπει να τεθεί ένα χρονικό όριο για να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις και αν μέχρι τότε η κυβέρνηση δεν έχει δώσει το πράσινο φως, τότε πρέπει να το διακόψουμε. Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης είναι ασαφείς, ανέφεραν αόριστα για άνοιγμα εγκαταστάσεων μέσα στον Ιούνιο. Δεν είναι δυνατό να αρχίσουν οι προπονήσεις τον Ιούνιο και να παίζουμε όλο τον Ιούλιο ποδόσφαιρο".

Με τον ΠΑΟΚ συντάσσονται ο Παναθηναϊκός, η Λάρισα, η Λαμία, ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός. Η θέση του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...