Νέα διορία της UEFA στις Λίγκες - Ποιες απαντήσεις πρέπει να δοθούν για το EURO

Aπό sdna.gr:Διορία σε Λίγκες και Ομοσπονδίες ως τις 25 Μαΐου, σχετικά με το πλάνο που προτίθεται να εφαρμόσουν, έδωσε η UEFA - Αναμονή και για το EURO.
Πηγή: sdna.gr
Νέα διορία της UEFA στις Λίγκες - Ποιες απαντήσεις πρέπει να δοθούν για το EURO

Στις 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, με την ελπίδα να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι, η διορία που έχουν πλέον οι Λίγκες για να παρουσιάσουν το πλάνο τους με ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης της φετινής περιόδου είναι η 25η Μαΐου, δηλαδή δυο μέρες πριν από την τηλεδιάσκεψη.

Επίσης, μέχρι και την 30η Απριλίου, δηλαδή την προσεχή Πέμπτη, η UEFA θα περιμένει τις απαντήσεις από τις 12 πόλεις που έχουν αναλάβει να φιλοξενήσουν το Euro 2020, το οποίο αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021.

Η UEFA θέλει να γνωρίζει αν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά την κατάσταση σε αυτές τις πόλεις για να προχωρήσει στο σχεδιασμό της.

Διαβάστε ακόμη...