Καταγγελία του ΠΑΟΚ στην FIFA κατά της Αλ Ιτιχάντ για Πρίγιοβιτς!

Από sfina.gr: Οι σχέσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με την Αλ Ιτιχάντ παραμένουν κακές εδώ και αρκετούς μήνες.
Πηγή: sfina.gr
Καταγγελία του ΠΑΟΚ στην FIFA κατά της Αλ Ιτιχάντ για Πρίγιοβιτς!

Από την στιγμή που ο Σέρβος επιθετικός έπαψε να υπολογίζεται, οι Σαουδάραβες προσπαθούν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς και ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου αναζητά τον τρόπο να αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ εξασφαλίζοντας όσο μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που προβλέπονται σε αυτό.

Γιατί εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη περίπτωση; Πρώτα από όλα οι Σαουδάραβες δεν έχουν τηρήσει το διακανονισμό για την καταβολή της ρήτρας των 10 εκατομμύριων που έπρεπε να καταβάλουν στο Δικέφαλο για τη μεταγραφής του Σέρβου φορ το Γενάρη του 2019.

Σχετικό είναι το σημερινό ποστάρισμα του Γάλλου δημοσιογράφου Μανού Λονζόν του Eurosport :

«Ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει στην FIFA κατά της Αλ Ιτιχάντ για την μη καταβολή των χρημάτων της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς» αναφέρει η ανάρτηση του αν και η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος έχει εδώ και καιρό προσφύγει στην FIFA καταγγέλλοντας την ασυνέπεια της Αλ Ιτιχάντ για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του.

Το ποσό της οφειλής δεν είναι γνωστό, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει σημαντική παράμετρο για το ποδοσφαιρικό μέλλον του ποδοσφαιριστή, κυρίως αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να επιδιώξει τον «επαναπατρισμό» του Πρίγιοβιτς στην Τούμπα.

Στο σενάριο αυτό ο Δικέφαλος μπορεί να βρει τον τρόπο για να αποκτήσει και πάλι τα δικαιώματα του Πρίγιοβιτς χωρίς να χρειαστεί να βγάλει χρήματα από τα ταμεία του, ακόμη και αν δεν έχει βρει η «χρυσή τομή» ανάμεσα στην Αλ Ιτιχάντ και τον παίκτη για τη λύση του συμβολαίου του.

Διαβάστε ακόμη...