Έτοιμος να τα παρατήσει ο Λυσσάνδρου

Από repress.gr: Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε με αγωνία τις προτάσεις της Superleague για την διαχείριση της φετινής σεζόν, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, μάλλον τζάμπα περιμέναμε.
Πηγή: repress.gr
Έτοιμος να τα παρατήσει ο Λυσσάνδρου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Repress.gr, τη δεδομένη χρονική στιγμή επικρατεί χάος μεταξύ των στελεχών της Superleague που βρίσκονται στο working group και παραγόντων ομάδων που έχουν παράλογες απαιτήσεις. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η ειδική ομάδα της Λίγκας που δουλεύει πάνω στο πως θα ξεπεραστεί αυτή η ιδιόμορφη χρονιά, προσπαθεί να βρει λύσεις που θα μπορέσουν να βρούνε συμμάχους και στην ΕΠΟ αλλά κυρίως στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών.

Την ίδια στιγμή όμως έχουν να αντιμετωπίσουν τις παράλογες απαιτήσεις πολλών προέδρων που δεν έχουν διάθεση να πληρώσουν κυριολεκτικά ...τίποτα.

Η πρώτη ένταση δημιουργήθηκε όταν στελέχη της ομάδας, προσπάθησαν να επιβάλλουν – λογικά – κλιμακωτές μειώσεις ανάλογα με το μέγεθος του συμβολαίου. Άλλο να παίρνει ένας αθλητής 20 χιλιάδες τον χρόνο και άλλο 1,5 εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά η προσπάθεια ήταν να μη θιχτούν ιδιαίτερα οι χαμηλόμισθοι.

Αυτό εννοείται πως δεν άρεσε σε αυτούς που έχουν αρκετούς χαμηλόμισθους και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι παράλογων απαιτήσεων. Που έφτασαν στο σημείο να μιλάνε όχι μόνο για περικοπές στο διάστημα που οι αθλητές δεν αγωνίστηκαν, αλλά για περικοπές ολόκληρης της σεζόν.

Ο πρόεδρος της Λίγκας Μηνάς Λυσσάνδρου, βρίσκεται στα όριά του και ένα βήμα πριν προτείνει την απόσυρση της ομάδας που ερευνά την ιδανική λύση και να ζητήσει από την κάθε μία ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρία να βρει λύση μόνη της.

Σημαντικότερος σύμμαχος στη προσπάθεια που κάνει ο Λυσσάνδρου στη παρούσα φάση, είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος προσπαθεί να ενισχύσει τις θέσεις του πρώτου έτσι ώστε να επιτευχθεί συμφωνία, αν και πλέον κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Με τις συμπεριφορές που επικρατούν στα γραφεία της Λίγκας, υπάρχουν αρκετές πηγές που πιστεύουν πως αυτοί που δεν θέλουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που θέλουν. Σε επίπεδο πλέι οφς, ουδείς πλην της ΑΕΚ καίγεται για επανέναρξη με ΠΑΟ και Άρη να μιλάνε ανοιχτά για διακοπή της σεζόν, ενώ στα πλέι άουτ υπάρχουν πολλές ομάδες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά ενώ Πανιώνιος και Παναιτωλικός επιθυμούν τη διακοπή για να θεωρηθεί η χρονιά μη γενόμενη.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν ακόμη τις προτάσεις, δεν έχουν τίποτα χειροπιαστό για να προσαρμόσουν τις δικές τους απαιτήσεις.

Διαβάστε ακόμη...