Αρνητικές στην επανέναρξη του πρωταθλήματος οι αθλήτριες της Α1 Χειροσφαίρισης

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ των αρχηγών-εκπροσώπων των ομάδων της Α1 Χειροσφαίρισης Γυναικών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Απριλίου.
Πηγή: acpaok.gr
Αρνητικές στην επανέναρξη του πρωταθλήματος οι αθλήτριες της Α1 Χειροσφαίρισης

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ Mateco, συμμετείχαν, η Αγνή Ζυγούρα (μέλος ΠΣΑΧ-Αθλήτρια ΠΑΟΚ Mateco) και η Αθηνά Κωστοπούλου (Αθλήτρια ΠΑΟΚ Mateco).

Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των αθλητριών, αρνητικές ήταν οι παίκτριες στο ενδεχόμενο συνέχισης των αγώνων στην Α1 Χειροσφαίριση Γυναικών, με συντριπτική πλειοψηφία.

Ωστόσο, αυτό που αποφασίστηκε από την πλευρά των παικτριών, είναι να υπάρξει αναμονή σχετικά με τις αποφάσεις που θα λάβει η αρμόδια Ομοσπονδία (ΟΧΕ), οι οποίες θα πρέπει να συνάδουν με ότι έχει να κάνει με την προστασία των αγωνιζομένων αθλητριών.

Για την συζήτηση ενημερώθηκε πλήρως ο έφορος του τμήματος χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, Δημήτρης Χασεκίδης, από την αρχηγό και μέλος του ΠΣΑΧ, Αγνή Ζυγούρα.

Η πρόθεση των αθλητριών ταυτίζεται απόλυτα με την από καιρού πρόταση του Α.Σ. ΠΑΟΚ σχετικά με την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών αθλημάτων.

Διαβάστε ακόμη...