Τα θέλω του ΠΑΟΚ για τα Play Off!

Από inpaok.com: Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω στον πλανήτη και φυσικά από αυτό δεν θα γινόταν να μην επηρεαστούν οι αθλητικές διοργανώσεις.
Πηγή: inpaok.com
Τα θέλω του ΠΑΟΚ για τα Play Off!

Έτσι, τα Play Off της Super League δεν ξεκίνησαν, ενώ όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, πλην της Λευκορωσίας έχουν σταματήσει.

Ωστόσο, η Ελλάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τις υπόλοιπες χώρες αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το πως θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα.

Μία από τις ιδέες που έπεσαν στον τραπέζι είναι τα Play Off να διοργανωθούν σε ουδέτερες έδρες (Βόλο-Λαμία-Λάρισα) και οι ομάδες να μεταβούν εκεί για να αγωνιστούν.

Ο ΠΑΟΚ φυσικά, έχει καταθέσει τις θέσεις του στις άτυπες συζητήσεις που έχουν γίνει έως τώρα. και αναμένεται να τις εκφράσει και στη σύσκεψη της Λίγκας, τη Δευτέρα.

Οι  «ασπρόμαυροι» τονίζουν πως στα Play Off οι αγώνες πρέπει να είναι διπλοί ακόμα και αν αυτά διεξαχθούν σαν τουρνουά σε Βόλο-Λαμία-Λάρισα. Επίσης, ο Δικέφαλος είναι απόλυτος πως σε καμία περίπτωση δεν δέχεται το «τουρνουά» να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ είναι απόλυτη σε αυτά τα δύο θέματα και θα ενημερώσει για αυτό τη Δευτέρα, όσους συμμετάσχουν στη σύσκεψη της Super League.

Διαβάστε ακόμη...