«Δάσκαλος για μένα ο Βιεϊρίνια»

Από inpaok.com: Για την επιρροή που έχει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ομάδα αλλά και στον ίδιο μίλησε στο PAOK TV ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος εκθείασε τον αρχηγό του Δικεφάλου για τις ηγετικές του ικανότητες αλλά και για το γεγονός ότι βρίσκεται πάντα δίπλα σε όποιον συμπαίκτη του το έχει ανάγκη.
Πηγή: inpaok.com
«Δάσκαλος για μένα ο Βιεϊρίνια»

Όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: «Είσαι σε άλλο επίπεδο, είσαι επαγγελματίας και δεν συγχωρούνται τα λάθη. Για το ντεμπούτο μου; Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα γιατί οι κοντινοί μου ξέρουν τι νιώθω γι' αυτή την ομάδα, το ότι συγκινήθηκα στα αποδυτήρια, ήταν λόγω του ότι από πέντε χρονών έχω διαρκείας στον ΠΑΟΚ και αυτούς που πλήρωνα για να δω – τους έχω πλέον συμπαίκτες μου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να με υποδεχθούν με τόση θέληση να με βοηθήσουν. Ένας που μπορώ να πω ότι για εμένα είναι είδωλο είναι ο Αντρέ, για εμένα ο Αντρέ είναι δάσκαλος και παίρνω καθημερινά μαθήματα, όλοι με έχουν βοηθήσει πολύ. Ακόμη και στη θέση μου ο Βαρέλα, ο Κρέσπο, ο Ίνγκασον και ο Μιχάι, με έχουν βοηθήσει πολύ να βελτιωθώ».

Διαβάστε ακόμη...