«Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από Μπεσίκτας»

Από sdna.gr: Ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννούλη, Βασίλης Παναγιωτάκης, απάντησε σχετικά με την φημολογία των τελευταίων ημερών που θέλει την Μπεσίκτας να εξετάζει τον πελάτη του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει καμιά επίσημη πρόταση από την τουρκική ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από Μπεσίκτας»

Τις τελευταίες ημέρες, τα ΜΜΕ της Τουρκίας παρουσιάζουν ρεπορτάζ για τις καλοκαιρινές μεταγραφές, όπου μεταξύ άλλων σημειώνουν πως ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Μπεσίκτας.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, η Μπεσίκτας έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη, σε σχέση με την Αταλάντα, που επίσης τον έχει στο... ραντάρ της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα σημείωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννούλη, η Μπεσίκτας δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον πελάτη του.

Χαρακτηριστικά, ο Βασίλης Παναγιωτάκης, σημείωσε στην ιστοσελίδα www.ortacizgi.com πως: «Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Μπεσίκτας. Αν η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται, γιατί όχι; Δεν θα πω κάτι αρνητικό. Δεν γνωρίζω αυτή την ώρα την οικονομική κατάσταση της Μπεσίκτας. Ο Γιαννούλης είναι ένας πολύτιμος παίκτης με μεγάλη χρηματική αξία. Θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα...».

Διαβάστε ακόμη...