Το σερί του Ίνγκασον και το… στοπ!

Από thessports.gr: Οι τραυματισμοί των Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Κρέσπο στα μέσα της σεζόν, έδωσαν την ευκαιρία στον Ίνγκι Ίνγκασον πάρει φανέλα βασικού για συνεχόμενα παιχνίδια για πρώτη φορά, από τον Ιανουάριο του 2019 που ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε καταβάλλοντας τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στη Ροστόφ.
Πηγή: thessports.gr
Το σερί του Ίνγκασον και το… στοπ!

Ο Ισλανδός διεθνής στόπερ μάλιστα κατέγραψε ένα αξιοσημείωτο σερί, από την πρώτη φετινή «90λεπτη» συμμετοχή του, στη νίκη του Δικεφάλου επί της Λαμίας στην Τούμπα, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

Από τότε μέχρι και την διακοπή της αγωνιστικής δράσης, λόγω κορονοϊού ο Ίνγκι Ίνγκασον κατέγραψε 25 συνεχόμενες συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τις 24 μάλιστα να είναι 90λέπτες!

Μοναδική εξαίρεση υπήρξε η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Αμπέλ Φερέιρα τον απέσυρε μετά από 72 λεπτά, προκειμένου να κάνει το ντεμπούτο του ο Ενέα Μιχάι.

Εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα, το σερί του Ίνγκασον θα διακοπεί... αναγκαστικά στα 24 παιχνίδια, μιας και δέχθηκε την τέταρτη κίτρινη κάρτα του στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας με την Ξάνθη, και αναμένεται να χάσει την πρεμιέρα των Play Off, κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...