«Στην Σουηδία είναι ανοιχτά γυμναστήρια και σχολεία!»

Από inpaok.com: Ο μεγαλωμένος στην Σουηδία παλαιστής του ΠΑΟΚ, Λαοκράτης Κεσσίδης μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για την δυναστεία που έχει χτίσει το τμήμα τα τελευταία χρόνια, για τους Χάρη Μάλλιο και Κώστα Αμοιρίδη, για την κατάσταση που επικρατεί στην Σουηδία σχετικά με τον Κορονοϊό, ενώ τέλος συμβουλεύει τον κόσμο τι να κάνει όσο κάθεται σπίτι.
Πηγή: inpaok.com
«Στην Σουηδία είναι ανοιχτά γυμναστήρια και σχολεία!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο INPAOK:

Για την δυναστεία που έχει χτίσει στην πάλη ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και αν θα είναι παρόμοιο το μέλλον:

«Τέτοια ομάδα που έχουμε χτίσει χρόνια θα κάνει να ξαναδεί η ελληνική πάλη. Για όσο καιρό έχουμε αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μας θα είμαστε πρώτοι. Όλοι οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας, μας κάνουν να προχωράμε με σταθερά βήματα. Χωρίς αυτούς δεν θα είμασταν τίποτα. Μιλάω για τους προπονητές μας, τους οπαδούς μας, τους γονείς μας και όλα τα άλλα παιδιά της ομάδας».

Για τον αρχηγό του τμήματος Χάρη Μάλλιο και τον μέγα χορηγό, Κώστα Αμοιρίδη:

«Ο κύριος Χάρης τρέχει και κάνει πολλά πράγματα για εμάς και έχω πολύ αγάπη για αυτόν τον άνθρωπο. Ο κύριος Αμοιρίδης και ο παππούς μου, είχαν γνωριστεί πριν πάρα πολλά χρόνια στην Σουηδία και ήταν φίλοι και είναι ένας ακόμη λόγος που τον σέβομαι πάρα πολύ, πέραν του όσων έχει κάνει για εμάς».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Σουηδία σχετικά με τον Κορονοϊό:

«Στην Σουηδία τα πράγματα δεν είναι ακόμη τόσο αυστηρά σαν την Ελλάδα. Εδώ ακόμα πάνε τα παιδιά στο σχολείο και τα γυμναστήρια είναι ανοιχτά. Απλά όποιος είναι λίγο άρρωστος πρέπει να κάτσει στο σπίτι, για να βάλει σε κίνδυνο και άλλους ανθρώπους».

Για τον ιό ο παλαιστής του Δικεφάλου συμβουλεύει:

«Μείνετε σπίτι, αλλά μην ξεχνάτε να κάνετε γυμναστική και να προσέχετε το σώμα σας».

Διαβάστε ακόμη...