Ο Βέρνμπλουμ, η επιστροφή και η Γκέτεμποργκ!

Από thessports.gr:Συνέντευξη σε σουηδική ιστοσελίδα έδωσε ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος αναφέρθηκε στους σοβαρός τραυματισμούς του, στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα και σε άλλα πολλά.
Πηγή: thessports.gr
Ο Βέρνμπλουμ, η επιστροφή και η Γκέτεμποργκ!

Για τους τραυματισμούς:

"Το κάταγμα κόπωσης τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν πολύ χειρότερο από πνευματικής άποψης. Ήμουν στον δρόμο της επιστροφής και ένιωθα πολύ δυνατός".

Για τη σημερινή κατάσταση:

"Τώρα είναι ήσυχα. Είμαστε σε καραντίνα κι έτσι γυμνάζομαι στο σπίτι μου. Πέρασε περισσότερος από ένας μήνας χωρίς προπόνηση. Πάντως προπονούμαι καθημερινά, κάνοντας τα βασικά, τι άλλο μπορώ να κάνω. Μετά θα παίξω λίγο με την μπάλα στον κήπο. Είναι πραγματικά άσχημο να μην μπορώ να παίκω ποδόσφαιρο, τώρα που είμαι καλά κι έχω επιστρέψει".

Για το πότε θα παίξει:

"Από τον περασμένο μήνα έχω επιστρέψει για τα καλά. Τώρα θα δούμε πότε θα παίξω, δεν ξέρω τι θα γίνει. Είνα αδύνατο να προβλέψω τι θα γίνει".

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, έχοντας έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο:

"Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μπορώ καν να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζουμε καν αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Η ομάδα μας έχει έναν ισχυρό ιδιοκτήτη, αλλά νομίζω ότι θα γίνει επανασχεδιασμός. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει".

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Σουηδία και την Γκέτεμποργκ, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιριστά, αποκλείοντας κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή.

Διαβάστε ακόμη...