Βάσια Γκάτζιου: Βιώνοντας την καραντίνα στην Καστοριά!

Απο acpaok.gr: Για την κατάσταση καραντίνας στην οποία βρίσκεται η πόλη της, Καστοριά, μιλάει στο acpaok.gr η εξτρέμ του ΠΑΟΚ Mateco και της Εθνικής Ελλάδος, Βάσια Γκάτζιου.
Πηγή: acpaok.gr
Βάσια Γκάτζιου: Βιώνοντας την καραντίνα στην Καστοριά!

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πολύ δύσκολες. Σε σύγκριση με τις γειτονικές χώρες, στην Ελλάδα, τα μέτρα προστασίας από τον ιό πάρθηκαν σχετικά γρήγορα. Με βάση αυτά τα μέτρα , δηλαδή, μένοντας σπίτι και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες από τους ειδικούς έχουμε καταφέρει να μείνουμε χαμηλά στα νούμερα κρουσμάτων.

Παρόλα αυτά, στην πόλη μου, Καστοριά, δυστυχώς, η κατάσταση είναι τραγική. Ένα μεγάλο ποσοστό με βάση τον πληθυσμό της πόλης νόσησε από τον ιό. Για αυτό το λόγο, τα μέτρα ασφαλείας έγιναν ακόμα πιο αυστηρά με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις οκτώ το απόγευμα και με κάποια χωριά να είναι σε καραντίνα. Ευτυχώς στο δικό μου χωριό (Τοιχιό Καστοριάς), δεν είχαμε κάποιο κρούσμα και ελπίζω να παραμείνει έτσι.

Δείχνοντας σεβασμό στην κατάσταση, μένουμε σπίτι και τηρούμε τα μέτρα που μας επιβάλλονται, ελπίζοντας να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Διαβάστε ακόμη...