Ο παίκτης που έλειψε φέτος από τον Φερέιρα

Η σεζόν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο φτάνει στο τέλος της κι ήδη έχουν βγει αρκετά συμπεράσματα από το ξεκίνημά της.
Πηγή: paok24.com
Ο παίκτης που έλειψε φέτος από τον Φερέιρα


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η αναζήτηση στόχων έχει ξεκινήσει και ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ήδη ένα πλάνο με τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ, με φόντο την επόμενη σεζόν.

Ο παίκτης που έλειψε από τον Πορτογάλο στη διάρκεια της χρονιάς κι ουσιαστικά είναι από τους πρώτους στόχους για την μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί, είναι ένα αριστεροπόδαρος winger.

Ο Φερέιρα έχει συζητήσει πολλές φορές με τους συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα, το γεγονός ότι δεν έχει στη διάθεση του παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά, ώστε να τον τοποθετήσει στα δεξιά, ενώ αυτή τη στιγμή από τους μεσοεπιθετικούς του "Δικεφάλου" ο μοναδικός αριστεροπόδαρος είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που προφανώς δεν είναι εξτρέμ και δεν προορίζεται για τη συγκεκριμένη θέση.

Με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα, με φόντο την προεργασία για τη νέα σεζόν, στον ΠΑΟΚ σηκώνουν μανίκια για να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που πρέπει και μία από αυτές, είναι κι αυτή...

Διαβάστε ακόμη...