Ήρθαν τα… ευχάριστα για Ντούγκλας

Από inpaok.com : Σεζόν μεγάλων… αλλαγών ήταν η φετινή για τον Ντούγκλας Αουγκούστο που βγήκε για πρώτη φορά από την πατρίδα του για να βρεθεί στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Ολυμπιακής ομάδας της Εθνικής Βραζιλίας.
Πηγή: inpaok.com
Ήρθαν τα… ευχάριστα για Ντούγκλας

Η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού λίγο έλειψε να του στερήσει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιας και το καλοκαίρι του 2021, όταν και θα διεξαχθούν τελικά, θα έχει ξεπεράσει το όριο των 23 ετών.

Για το ζήτημα μίλησε και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας την Μεγάλη Τρίτη, εκφράζοντας την ελπίδα του ότι θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες πως θα αυξηθεί κατά ένα χρόνο το ηλικιακό όριο.

Τα… ευχάριστα ήρθαν μια ημέρα μετά, με την Εκτελεστική επιτροπή της FIFA να αποφασίζει την αύξηση του ορίου και πλέον απομένει μόνο να έρθει η πρόταση προς ψήφιση μέσα στο Μάιο, για να επικυρωθεί και τυπικά.

Έτσι, ο μέσος του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει, μέσω της παρουσίας του στο Δικέφαλο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, μια θέση στην Ολυμπιακή ομάδα της πατρίδας του.

Διαβάστε ακόμη...