«Είναι πιεσμένος ο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Συνέντευξη στην πορτογαλική «A Bola» παραχώρησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που έχουν στον πάγκο τους Πορτογάλους τεχνικούς.
Πηγή: thessports.gr
«Είναι πιεσμένος ο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων όσα ανέφερε:

-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν οι βασικοί διεκδικητές του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Πως βλέπετε τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς και του Άμπελ Φερέιρα;

«Δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Βλέπω τους αγώνες των ομάδων τους και κάνουν καλή δουλειά, ειδικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν τυχερός στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα πάει πολύ καλά στο Γιουρόπα Λιγκ. Έφερε ισοπαλία με την Γουλβς αν και χρειάστηκε να παίξει με 10 παίκτες για πάνω από μια ώρα. Στο πρωτάθλημα και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα από τις υπόλοιπες. Ο ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες έχασε βαθμούς, ενώ είχε αποκλειστεί ήδη στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον Άγιαξ και από το Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση γύρω από τον προπονητή τους, τον Αμπέλ Φερέιρα. Η ομάδα είναι πολύ καλή. Είναι δύσκολο να αξιολογήσεις προπονητές όντας απ΄έξω, αλλά θα έλεγα ότι κάνουν καλή δουλειά. Βεβαίως, οι προπονητές πάντοτε αξιολογούνται βάσει αποτελεσμάτων».

Διαβάστε ακόμη...