«Αυτή τη στιγμή δεν θα ξεχάσω ποτέ!»

Από inpaok.com: Η γεννημένη το 2001 πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Ελισάβετ Η λιοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για την φετινή σεζόν, για τους προσωπικούς της στόχους, για το περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε με τις νεάνιδες του Δικεφάλου, αλλά και για την φετινή διοργάνωση και αν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την ΕΟΠΕ για το τι θα συμβεί.
Πηγή: inpaok.com
«Αυτή τη στιγμή δεν θα ξεχάσω ποτέ!»

Τέλος, η Ηλιοπούλου μίλησε και για τον Κορονοϊό, όπου έδωσε και σαν αθλήτρια, τις δικές της συμβουλές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο INPAOK:

Για την φετινή σεζόν και αν βάζει θετικό πρόσημο στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας:

«Η αλήθεια είναι ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα φέτος που δεν κατάλαβα πότε αρχίσαμε και πότε τελειώσαμε. Βέβαια δεν κάναμε έναν καλό πρώτο γύρο αλλά ξεκινήσαμε πολύ δυνατά τον δεύτερο και φτάσαμε πολύ κοντά στην τετράδα αφού με έναν αγώνα θα κρινόταν η θέση μας. Επιπλέον, καταφέραμε να προκριθούμε στο final-4 κυπέλλου Ελλάδας κάτι που ήταν εξαρχής μέσα στους στόχους μας».

Οι προσωπικοί στόχοι της Ελληνίδας πασαδόρου:

«Φέτος για εμένα θα ήταν ή (αν ξανά ξεκινήσει το πρωτάθλημα) μια ωραία χρόνια καθώς είχαμε περάσει στο final-4 κυπέλλου Ελλάδος και στο πανελλήνιο με τις νεάνιδες. Τώρα απλώς περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η δύσκολη περίοδος που διανύουμε για να βάλω μια άνω τέλεια ή τέλεια στην φετινή σεζόν».

Για τις νεάνιδες και αν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την ΕΟΠΕ για το τι θα γίνει με την φετινή αγωνιστική περίοδο:

«Η περσινή χρόνια ήταν φανταστική αφού ανεβήκαμε κατηγορία με την γυναικεία ομάδα και φυσικά κατακτήσαμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα με τις νεάνιδες. Ήταν μια ιστορική διάκριση για τον ΠΑΟΚ και πρωτόγνωρη για όλους μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τελευταίο πόντο και τους έξαλλους πανηγυρισμούς μας. Ωστόσο ακόμα δεν μας έχουν πει τίποτα για το τι θα γίνει και το μόνο που κάνουμε είναι να περιμένουμε».

Για τον Κορονοϊό, αλλά και συμβουλές στον κόσμο για την αντιμετώπιση του ιού:

«Όσο αναφορά τώρα την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό είναι κάτι πολύ δύσκολο για όλους μας. Η χώρα ευτυχώς έχει λάβει μέτρα από την αρχή και ίσως να πρόλαβε μια μεγάλη έξαρση αυτού του ιού. Εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε σπίτι για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση.

Επίσης μπορούμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειες μας, να δούμε ταινίες, να κάνουμε γυμναστική μένοντας παρόλα αυτά στο σπίτι. Προέχει η υγεία όλων μας και με λίγη υπομονή και την τήρηση των μέτρων, ελπίζω όλα να γίνουν όπως πριν».

Διαβάστε ακόμη...