«Άδειασε» την Μαρούπα ακόμα και ο Αυγενάκης!

Από paok24.com: Η σοβαρότητα μίας επιτροπής, εξαρτάται εν πολλοίς από την σοβαρότητα των μελών της. Σε αυτή τη βάση, πολλά συμπεράσματα μπορούν να βγουν για την σοβαρότητα της ΕΕΑ από τα όσα δήλωσε (και έγραψε) η Ειρήνη Μαρούπα τους τελευταίους μήνες...
Πηγή: paok24.com
«Άδειασε» την Μαρούπα ακόμα και ο Αυγενάκης!

Μάλιστα, το συγκεκριμένο μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έφτασε να το "αδειάσει" ακόμα και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον Libero 107,4.

Εκτός του ότι ο Αυγενάκης παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια την κουμπαριά που τον συνδέει με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Νίκο Τζουλάκη και εκτός του ότι αναφέρθηκε για πρώτη φορά ονομαστικά στην υπόθεση της μαφιόζικης υπόθεσης εις βάρος του Τζήλου, "φωτογράφισε" και την Ειρήνη Μαρούπα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν ήξερα τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, πραγματικά ούτε τους είχα συναντήσει ποτέ. Κάποια στιγμή, όταν ξέσπασε όλη αυτή η ιστορία, είχα ακούσει ένα - δυο από τα μέλη της επιτροπής, να μιλούν στα Μέσα Ενημέρωσης και δεν σας κρύβω ότι έπεσα από τα σύννεφα. είπα εάν είναι δυνατόν!

Ξέρω σε ποια Μέσα Ενημέρωσης βγήκε ένα μέλος της Επιτροπής όλο αυτό το διάστημα; Μου πήραν την άδεια; Όχι. Χρειάζεται να μου πάρουν την άδειαα; Όχι! Κρίνονται όμως από αυτά που λένε και το πως τεκμηριώνουν την άποψή τους, το πόσο σταθεροί είναι σε αυτά που λένε. Δεν γίνεται τη μία μέρα να λες το ένα και την άλλη να λες το άλλο, η ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι να λες αυτό που θέλει να ακούσει η τοπική κοινωνία!".

Διαβάστε ακόμη...