«Να τα πούμε σύντομα στο γήπεδο!»

Στο INPAOK μίλησε ο ακραίος της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Στίβεν Μάρσαλ, ο οποίος αναφέρθηκε στην διακοπή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στην Ελλάδα για τον κορονοϊό.
Πηγή: inpaok.com
«Να τα πούμε σύντομα στο γήπεδο!»

Αναλυτικά όσα είπε ο Καναδός:

Πού βρίσκεται αυτή την στιγμή: «Έφυγα έγκαιρα από την Ελλάδα και αυτή την στιγμή βρίσκομαι στον Καναδά μαζί με την οικογένειά μου, και είμαστε όπως σχεδόν όλος ο κόσμος σε καραντίνα και παραμένουμε στα σπίτια μας, πλην έκτακτων αναγκών, όπως εκγύμναση σε μικρή απόσταση από την κατοικία μας ή αγορές τροφίμων».

Για την φετινή χρονιά με τον ΠΑΟΚ και την πεποίθησή του για το υπόλοιπο αυτής, αν υπάρξει: «Είχαμε πολλές πιθανότητες να κατακτήσουμε το νταμπλ, τον τελευταίο καιρό και ειδικά με την έλευση των νέων παικτών ανεβάσαμε αρκετά την απόδοσή μας, καθώς και ο προπονητής είχε καλύτερη εικόνα από το σύνολό του».

Για την διακοπή: «Αν και κανένας δεν το ήθελε, και πόσο μάλλον οι αθλητές, ήταν μία αναγκαία λύση ώστε να σταματήσει η έξαρση του φονικού ιού, αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει για την υγεία όλων μας».

Ένα μήνυμα στους Έλληνες: «Θα πρέπει όλοι να μένετε στα σπίτια σας μέχρι να αρθούν τα μέτρα, και να βγαίνετε από αυτά μόνο για τα βασικά. Εδώ στον Καναδά, το συναίσθημα αυτοπειθαρχίας είναι υψηλό, προσπαθήστε και εσείς να κάνετε το ίδιο, και ελπίζω να τα πούμε σύντομα στο γήπεδο!».

Διαβάστε ακόμη...