Συγκλονιστική αποκάλυψη από Βαρέλα (vid)

Από paok24.com: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου του και το μήνυμα αισιοδοξίας για την καθημερινότητα εν μέσω κορονοϊού.
Πηγή: paok24.com
Συγκλονιστική αποκάλυψη από Βαρέλα (vid)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει τις συνεντεύξεις από... απόσταση των «ασπρόμαυρων» παικτών που παραμένουν στα σπίτια τους, λόγω της καραντίνας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα παραχώρησε μία συνέντευξη (ολόκληρη θα προβληθεί την Πέμπτη) στην οποία αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές της ζωής του.

Για τη νέα καθημερινότητα, σχολίασε:

«Είναι παράξενο. Αν κοιτάξουμε το παρελθόν ποτέ δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο, να έχουμε επικοινωνία με τους φίλους μας μόνο από το τηλέφωνο και το διαδίκτυο, να βλέπω τα παιδιά να μην πηγαίνουν στο σχολείο, αλλά να κάνουν online μαθήματα. Πρέπει να προσαρμοστούμε, πρέπει να είμαστε δυνατοί, να το αποδεχθούμε, γιατί η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Όσο για τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του, αποκάλυψε:

«Πέρασα μία δύσκολη κατάσταση με τον μεγάλο μου γιο. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που γίνεται σήμερα. Ήμουν νέος, όλοι ξέρουν ότι έγινα μικρός πατέρας. Το παιδί μου αρρώστησε, είχε 39-40 πυρετό και εγώ με τη γυναίκα μου δεν είχαμε χρήματα για φάρμακα. Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμη...