“Τρία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του την απονομή τίτλου”

Από sfina.gr : Εφ΄ όλης της ύλης και μετά από δυο τηλεδιασκέψεις με τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε στον FOCUS 103,6 FM, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, που αναλαμβάνει όλη τη ν στρατηγική της επικοινωνίας της ΠΑΕ, με εντολή του προέδρου…
Πηγή: sfina.gr
“Τρία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του την απονομή τίτλου”

Ο κ. Κυριάκος, μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Εμείς το Skype το χρησιμοποιούμε στον ΠΑΟΚ από το 2012, επειδή ο πρόεδρος βρίσκεται το περισσότερο διάστημα στη Ρωσία και είμαστε εθισμένοι, άρα δεν αποτελεί κάτι καινούργιο η τηλεδιάσκεψη στον ΠΑΟΚ”.

-“Ο κ. Σαββίδης θέλει να κερδίσουμε χρόνο και να μην είναι χαμένο διάστημα αυτό που ζούμε, να γίνει ο σχεδιασμός, η ανάλυση δεδομένων και η μελέτη για ένα σχέδιο αναδιοργάνωσης και αναδιαμόρφωσης του ΠΑΟΚ, γι αυτό και θα καταθέσουμε όλοι τις προτάσεις μας. Από την πρώτη χρονιά ο κ. Σαββίδης ήρθε πληρώνοντας τα χρέη, τους παίκτες, βελτίωσε το αθλητικό κέντρο και έγιναν κάποια… μερεμέτια στην Τούμπα. Στην δεύτερη περίοδο από το 2015-16 χτυπήσαμε το πρωτάθλημα και έγιναν πιο συνειδητά οι επιλογές ενδυνάμωσης της ομάδας μας και στην τρίτη περίοδο γίνεται συνήθεια ο τίτλος, πρέπει να συνεχιστεί η διεκδίκηση τίτλων, με ορθολογικό τρόπο για να μην έχουμε προβλήματα με το FFP”.

-“Είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ ότι υπάρχει ένας επενδυτής όπως ο κ. Σαββίδης και δεν θα υπάρχουν περικοπές συμβολαίων όπως θα γίνει σε άλλες ομάδες, δεν θα μπει ψαλίδι στα συμβόλαια για το κόψιμο εξόδων. Δεν έχουμε την εποχή, ούτε του 2005, ούτε του 2010, έχουμε εποχή Σαββίδη και θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον π΄πηχη και στόχος μας θα είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα”.

-“Πέτυχε απόλυτα το PAOK TV που απέδειξε ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα εάν υπάρξει πρόβλημα με τα τηλεοπτικά. Εάν πιάσει τον παλμό μια ομάδα, δεν θα έχει ανάγκη κανένα ιδιοκτήτη καναλιού. Στον οικονομικό τομέα, το PAOK TV θα φέρει τα έσοδα που επιδιώκαμε, εάν γίνουν τα πλέι οφ. Εάν δεν γίνουν, θα είμαστε πιο κάτω από τον στόχο, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο στόχος μπαίνει βάσει πλήρους αγωνιστικής δράσης”.

-“Ο Γ. Σαββίδης ήταν πάντοτε ενεργός στον ΠΑΟΚ και στα μεταγραφικά, έχει ολοκληρώσει μεταγραφές που δεν τις ξέρει ο κόσμος και έχουν προσφέρει πολλά οι παίκτες αυτοί, θα συνεχίσει σε ένα πόστο που ξέρει, ενώ έχει δημιουργηθεί επιτροπή μεταγραφών, με τον προπονητή μέσα και θα ζητήσουμε πλέον να κάνει εισηγήσει και ο ίδιος ο προπονητής, να μας προτείνει παίκτες της αρεσκείας του για να γίνει και η αξιολόγηση των εισηγήσεών του”.

-“Πρέπει να εξαντληθούν όλα τα δεδομένα για να παίξουμε ποδόσφαιρο, να γίνουν τα πλέϊ οφ και να κριθούν όλα μέσα στο γήπεδο. Εάν δούμε ότι δεν μπορούμε να παίξουμε, λόγω κορονοϊού, πρέπει να καθίσουμε να συζητήσουμε τι σημαίνει η διακοπή του πρωταθλήματος σε συμβόλαια, χορηγούς, χαμένα έσοδα κλπ. Η ομάδα εργασίας στη Λίγκα πρέπει να εισξγηθεί ανάλογα, αλλά η απόφαση πρέπει να είναι ομόφωνη, να ξέρουμε όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάτι βρεθεί απέναντι στα συμφέροντα της ομάδας μας, θα βρτεθούμε κι εμείς απέναντι. Θα δούμε και πώς θα δηλωθούν οι ομάδες στην Ευρώπη, τι σημαίνει η διακοπή, ποιες ομάδες θα δηλωθούν και με ποια σειρά. Ο Ολυμπιακός έχει τον καημό του, τρία χρόνια έχουν στο μυαλό τους την απονομή τίτλου και έχει την πίκρα του ότι δεν θα μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής. Εμείς πάντως, δεν θέσαμε θέμα ποιος θα είναι πρωταθλητής αλλά εάν υπάρχει πρώτος, υπάρχει και τελευταίος, που πρέπει να υποβιβαστεί. Θα τα συζητήσουμε όλα, όταν έρθει η ώρα. Από τον ΠΑΟΚ πάντως, θέλουμε να παίξουμε τα πλέϊ οφ”.

-“Ο Μάτος είναι μέλος της σπονδυλικής στήλης της ομάδας μας, σάρκα από τη σάρκα του ΠΑΟΚ, της πρωταθλήτριας ομάδας, που πήρε και το νταμπλ, είναι βέβαιο ότι θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, γιατί πιστεύουμε ότι έχει να προσφέρει πολλά ακόμη, είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Δεν περιμένουμε να συμπληρώσει 30 παιχνίδια για να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο”.

-“Το συμβόλαιο του Μάριο Μπράνκο λήγει στις 30 Ιουνίου και τότε θα δούμε εάν ανανεωθεί, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια απόφαση”.

-“Στόχος του προέδρου είναι να δημιουργήσουμε μια… ερωτεύσιμη ομάδα, σύμφωνα με το ποδόσφαιρο που θα παίζει, ο επόμενος ΠΑΟΚ να είναι ο ελκυστικότερος όλων και είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοί μας θα τον αγαπήσουν πολύ περισσότερο. Να έχουν εμπιστοσύνη και να ανυπομονούν να ξαναδούν τον ΠΑΟΚ οι οπαδοί μας, όπως άλλωστε κι εμείς”.

-“Δεν υπήρχε ποτέ θέμα επιστροφής Βρύζα, ξέρω ότι ο Ζήσης έχει φτιάξει ένα γραφείο μάνατζερ και τα πάει πολύ καλά από ότι γνωρίζω”.

Διαβάστε ακόμη...