Η μηχανή πήρε μπρος, "κλειδί" η σταθερότητα

Από paok24.com: Το ταλέντο και την ποιότητα τα έχει, του έλειπαν τα νούμερα και φέτος τα βρήκε, σε σημαντικό βαθμό. Επόμενος στόχος, η σταθερότητα.
Πηγή: paok24.com
Η μηχανή πήρε μπρος, "κλειδί" η σταθερότητα

Ο Δημήτρης Λημνιός έχει πάρει μπρος, φωνάζοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο "παρών", σε μία συνολικά μυστήρια σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Στα 21 του πλέον, αποτελεί μία από τις σταθερές στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, μοιάζοντας φέτος πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος από ποτέ.

6 γκολ και 6 ασίστ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 33 συμμετοχές, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 3 γκολ και 5 ασίστ σε 37 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Η... μηχανή πήρε μπρος, αλλά πλέον, το επόμενο ζητούμενο είναι η σταθερότητα.

Αυτό είναι που του λείπει και το γνωρίζει καλά κι ο ίδιος, που όποτε καλείται να κάνει το δικό του ταμείο, απαντάει με απόλυτη ειλικρίνεια:

"Θεωρώ ότι φετος έχω πάει καλύτερα από πέρυσι γενικά. Και τα νούμερα μου είναι καλύτερα. Σίγουρα έχω περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να βρω μία σταθερότητα στην απόδοσή μου. Σίγουρα, δεν είμαι ποτέ αδιάφορος και πάντα βοηθάω όπως μπορώ την ομάδα.

Το καλύτερο μου παιχνίδι, αν και είναι δύσκολο, θεωρώ ήταν κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Πιο δύσκολη στιγμή, ήταν το παιχνίδι με τον Άρη, που γενικά ήταν ένα κακό παιχνίδι. Ήταν και σχετικά πρόσφατο κι αυτό είναι που θυμάμαι".

Ο Λημνιός αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία του ΠΑΟΚ φέτος και δεν είναι τυχαίο, ότι με τις εμφανίσεις του έχει βρεθεί στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ, που παρακολουθούν στενά την πορεία του.

Στον ΠΑΟΚ, τον πίστευαν από την πρώτη στιγμή που "μετακόμισε" στην Τούμπα από τον Ατρόμητο και για αυτό εγκαίρως, φρόντισαν να μπει μία υψηλή ρήτρα, γνωρίζοντας ότι είναι από τους παίκτες που μπορούν να... γεμίσουν τα ταμεία του.

Διαβάστε ακόμη...