Επεκτείνει επ' αόριστον τη σεζόν η FIFA!

Από sdna.gr: H FIFA είναι έτοιμη να ανακοινώσει την επ' αόριστον επέκταση της φετινής σεζόν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Πηγή: sdna.gr
Επεκτείνει επ' αόριστον τη σεζόν η FIFA!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Athletic, η Παγκόσμια Ομοσπονδία αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις εντός των επόμενων 48 ωρών.

Συγκεκριμένα, θα κάνει γνωστή την επέκταση της σεζόν και μετά τις 30 Ιουνίου προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στις λίγκες να ολοκληρώσουν κανονικά τα εθνικά πρωταθλήματα.

Παράλληλα η FIFA θα προχωρήσει στην αλλαγή του διαστήματος που έχουν δικαίωμα οι ομάδες να πραγματοποιήσουν μεταγραφές, ενώ την ίδια στιγμή θα προσφέρεται η δυνατότητα στις ομάδες να επεκτείνουν για λίγους μήνες τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Επίσης, κάθε Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα έχει το δικαίωμα να αρχίσει ξανά τα πρωταθλήματα με όποιον τρόπο νομίζει ότι είναι ιδανικός και να ολοκληρωθεί η σεζόν όποτε αυτό είναι εφικτό.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές μέχρι την Τετάρτη (8/4), ενώ πια πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η επόμενη σεζόν δεν πρόκειται να αρχίσει πριν από τα τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...