Αυτοί που... ξεχώρισαν: #9 Βαγγέλης Νανιτζανιάν!

Από acpaok.gr : Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.
Πηγή: acpaok.gr
Αυτοί που... ξεχώρισαν: #9 Βαγγέλης Νανιτζανιάν!

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος πυγμαχίας, Βαγγέλης Νανιτζανιάν, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός πυγμάχος του Σωματείου μας, είχε κατακτήσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο, αφού αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία του, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών – Γυναικών Α’ Κατηγορίας Elite, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 5-8 Δεκεμβρίου 2019 στη Σπάρτη, προσθέτοντας στο παλμαρέ του τμήματος ακόμα ένα Πανελλήνιο μετάλλιο.

Για τη διάκρισή του ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν, είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που ψηφίστηκα ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτή είναι η τελευταία φορά, γιατί θα προσπαθήσω να αναδειχθώ MVP όχι μόνο εβδομάδος αλλά και χρονιάς. Όσον αφορά τους αγώνες, έκανα τέσσερις, η κλήρωση μου ήταν δύσκολη ωστόσο όλα πήγαν καλά και πήρα το χρυσό μετάλλιο».

Διαβάστε ακόμη...