Ακολουθούν συσκέψεις παικτών - Ιβάν Σαββίδη

Από sdna.gr : Την επιθυμία να πραγματοποιηθούν προσεχώς μίνι τηλεδιασκέψεις και με τους παίκτες του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στους στενούς συνεργάτες του.
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθούν συσκέψεις παικτών - Ιβάν Σαββίδη

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους Μάκη Γκαγκάτση και Κυριάκο Κυριάκο, δίνοντας κατευθύνσεις με φόντο την επόμενη ημέρα και την επίτευξη του μεγάλου μακροπρόθεσμου στόχου που δεν είναι άλλος από έναν ΠΑΟΚ, πρωταθλητή, ευρωπαίο και αυτάρκη.

Μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης διεμήνυσε πως θα πραγματοποιηθούν και μίνι συσκέψεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου καθώς θέλει με τον τρόπο του και μέσα από τις σχετικές συζητήσεις να τους δείξει πως είναι και παραμένει στο πλευρό τους σε αυτήν την πρωτόγνωρη για όλους περίοδο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό εδώ και τρεις εβδομάδες, αρκετοί εκ των οποίων μακριά από τις οικογένειές του καθώς υπάρχει απαγόρευση ταξιδιών, με τον Ιβάν Σαββίδη να θέλει να ακούσει τους προβληματισμούς τους, να συζήτησει μαζί τους όλα όσα τους απασχολούν αλλά και να τους εμψυχώσει.

Οι συσκέψεις αυτές αναμένεται να πραγματοποιηθούν προσεχώς και αναμφίβολα θα αποτελέσουν μια τονωτική... ενέση δεδομένης της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζουν τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά οι «ασπρόμαυροι» που δεν αποτελούν εξαίρεση στο γενικό κανόνα του κορωνοϊού που βιώνουμε παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμη...