Οι 23 ημέρες καραντίνας

Από inpaok.com : Στις 23 ημέρες έφτασε η καραντίνα των παικτών του ΠΑΟΚ, που παραμένουν στο σπίτι του εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού, με τις προπονήσεις να έχουν ανασταλεί από το Σάββατο 14 Μαρτίου.
Πηγή: inpaok.com
Οι 23 ημέρες καραντίνας

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζει η ανθρωπότητα δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που ακολουθούν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης στο σπίτι τους, συμπληρώνοντας περίπου έναν μήνα αποχής από τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

H τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ διεξήχθη την Παρασκευή 13 Μαρτίου και στη συνέχεια το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου κατάρτισε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για κάθε ποδοσφαιριστή, που με τη σειρά του ενημερώνει τους προπονητές για τις προπονήσεις του μέσα από τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα επικοινωνίας που έχει στη διάθεσή του το ποδοσφαιρικό τμήμα των «ασπρόμαυρων».

Από την πλευρά τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχοντας συμπληρώσει 23 ημέρες… καραντίνας, κάνουν υπομονή περιμένοντας να περάσει η κρίση με την πανδημία του κορονοϊού, προκειμένου να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να επανέλθουν στην καθημερινότητά τους.

Διαβάστε ακόμη...