Ελ Καντουρί: “Ανησυχώ για την οικογένειά μου, θέλω να ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο”!

Aπό sfina.gr:Ως γνωστόν ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι ιταλοθρεμμένος, αφού έχει περάσει εννέα χρόνια της ζωής του αγωνιζόμενος στην Ιταλία. O Μαροκινός δηλώνει την ανησυχία του για την κατάσταση στην γείτονα χώρα, αλλά παράλληλα δείχνει θετικός σε ενδεχόμενο μείωσης μισθών.
Πηγή: sfina.gr
Ελ Καντουρί: “Ανησυχώ για την οικογένειά μου, θέλω να ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο”!

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι στην Ιταλία, στην Μπρέσια συγκεκριμένα. Επέστρεψαν εκεί 10 μέρες πριν ξεσπάσει ο ιός και τελικά παρέμειναν εκεί. Είναι δύσκολη η κατάσταση, ανησυχώ πολύ και ελπίζω κάθε μέρα ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιλυθούν τα προβλήματα», είπε αρχικά ο Ελ Καντουρί και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι παρόμοια όσον αφορά τους περιορισμούς στην κυκλοφορία. Σχεδόν αμέσως έκλεισαν τα πάντα, δεν θέλουν να το διακινδυνεύσουν. Δεν έχουμε κάνει προπόνηση για τρεις εβδομάδες».

Για το πότε περιμένει ο ίδιος να αρχίσει ξανά η αγωνιστική δράση και οι προπονήσεις ο Ελ Καντουρί είπε: «Αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα αρχίσουμε προπονήσεις στις 13 Απριλίου, αλλά δεν νομίζω πως θα συμβεί αυτό. Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί μέχρι τις 24 Απριλίου, όπως μας ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ. Αισθανόμαστε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε ξανά στα τέλη Μαΐου, αλλά αυτή την στιγμή όλα είναι μπλοκαρισμένα».

Ο ίδιος παραμένει στην Θεσσαλονίκη και επικοινωνεί καθημερινά με την οικογένεια του μέσω Skype. «Η Ιταλία είναι μια σημαντική χώρα για μένα, είναι μέρος που έχω στην καρδιά μου και μου λείπει που δεν είμαι εκεί. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που πιστεύει πολύ στον Θεό, η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη πόλη, οι άνθρωποι είναι φανταστικοί, αλλά η Ιταλία είναι... Ιταλία. Μου λείπουν τα πάντα, εκτός από το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ κοντά με την Ιταλία, είναι η τρίτη χώρα μου. Τα παιδιά μου μιλάνε ιταλικά, η γυναίκα μου είναι από εκεί. Ελπίζω ότι αυτός ο εφιάλτης θα τελειώσει σύντομα», είπε μεταξύ άλλων ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει περικοπή στους μισθούς των ποδοσφαιριστών ελέω κορονοϊού, είπε: «Είναι λογικό και σωστό οι σύλλογοι να θέλουν να προστατευτούν, όταν το ποδόσφαιρο σταματάει και υπάρχουν ελάχιστα έσοδα. Είναι δύσκολο για τις ομάδες που ακόμα και όταν είμαστε τραυματίες, μας πληρώνουν κανονικά. Θα τα συζητήσουμε όλα αυτά, φαντάζομαι, τις επόμενες μέρες. Πάντως η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους».

Πηγή: Live Sport

Διαβάστε ακόμη...