«Δύσκολο να κάνεις προβλέψεις…»

Από inpaok.com: Τον δικό αγωνιστικό απολογισμό έκανε μέσω του acpaok.gr, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Ρένια Καρλάφτη, η οποία μιλάει και για το θέμα της αγωνιστικής διακοπής λόγω του κορωναϊού.
Πηγή: inpaok.com
«Δύσκολο να κάνεις προβλέψεις…»

– Για την πορεία του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μέχρι και την αναγκαστική διακοπή:

«Η φετινή χρονιά δεν πήγε όπως την περιμέναμε μπορώ να παραδεχτώ. Μεγάλη επιρροή είχαν οι αρκετοί σοβαροί τραυματισμοί που είχαμε, παρ'όλα αυτά εμείς δουλέψαμε κάθε μέρα σκληρά και παλέψαμε για κάθε αγώνα. Είχαμε μόνο μία ξένη στα τελευταία παιχνίδια, και μη έχοντας στην διάθεση μας την Λύμουρα που είναι πολύ σημαντική για την ομάδα».

– Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος (εάν υπάρξει);

«Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος εάν φυσικά υπάρξει, το μόνο που θέλουμε είναι νίκες. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να τελειώσει αυτή η χρονιά καλά και με υγεία!».

– Για την μεγάλη διακοπή και πόσο θα επηρεάσει τόσο την φετινή όσο και την επόμενη σεζόν;

«Με αυτή τη μεγάλη διακοπή έχουν επηρεαστεί οι ζωές μας και η καθημερινότητα μας. Μια τέτοια κατάσταση προφανώς δεν επηρεάζει μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον. Τώρα είναι λίγο δύσκολο να κάνεις προβλέψεις και να εκτιμήσεις, το μόνο που μπορεί να κάνει ο καθένας είναι να προσέχει την υγεία του και τους γύρω του, να αθλείται και τέλος να είναι αισιόδοξος και όλα θα πάνε καλά!».

Διαβάστε ακόμη...